Hogyan csatlakozhatok?

Kedves Önkéntes!

Van egy kis szabad időd? A munka vagy a suli nem fárasztott még le nagyon és szívesen segítenél? Akkor itt a lehetőség, hogy kipróbáld magad a Zöld Nap Egyesületnél! Ha úgy gondolod, hogy szívesen lennél nálunk Önkéntes, íme, a lehetőségek sora, amelyekben plusz energiáidat hasznosan felhasználhatod, kreativitásodat és más készségeidet fejlesztheted: Segítenél rendezvényeken, fesztiválokon: az utóbbi időben egyre több rendezvényen, fesztiválon van lehetőségünk megjelenni kiadványainkkal, játékainkkal. Ha lenne kedved üzeneteinket mások számára tolmácsolni, elbeszélgetni az érdeklődőkkel, akkor gyere és segíts!

Szükségünk van rád! Kiadványszerkesztés, tördelés: segítséget várunk kiadványaink összeállításában, nyomdai előkészítésében. Itt akár grafikák készítése, fordítás és egyéb más feladatok is szóba jönnek.

Grafikai munkák: ha van kézügyességed, kreatív embernek vallod magad és szeretsz rajzolni, oszd velünk és másokkal is meg a művészi tudásod! A plakáttervezés, lógók kitalálása, karikatúrák és illusztrációk készítése honlapunkhoz és rendezvényeikhez rendszeresen jelentkező kihívás.

Fordítások: ha (nagyon) jó angolos vagy és szívesen fordítanál akár magyarról angolra is szakmai cikkeket, akkor itt erre is van lehetőséged!

Segítség konkrét programokban: az egyesületünk háza táján rendszerint több program is fut párhuzamosan. Ezekről olvashatsz a honlapunkon. Bármelyik programba be lehet segíteni, csak át kell beszélnünk az épp aktuális lehetőségeket!

* Ifjúsági munkába való bekapcsolódás Háromszéken (ESC önkénteseinkkel közösen foglalkozások tartása, fordítás a helyi oktatási intézményekben)

Kiadvány terjesztés: segíthetsz ingyenes környezetvédelmi témájú kiadványaink terjesztésében egyetemeken, főiskolákon, líceumokban és más iskolákban, esetleg hivatalokban. Fontos, hogy olyan emberekhez kerüljön, akiket valóban érdekel! Az is elég, ha a sulidba magaddal viszel néhány kiadványt, s ott odaadod olyan ismerőseidnek, akik szívesen olvasnának a reklámok hatásairól, a fogyasztás problémáiról.

Mentorkodás ESC-önkénteseink mellett.

Mit kínálunk cserébe? • További hazai és külföldi képzéseken való részvétel lehetőségét;

• szövetségünk és más civil szervezetek programjain való részvételi lehetőséget;

• kommunikációs és projektmenedzsment tapasztalatszerzési lehetőséget;

• nyitott, jó közösséget.

Légy önkéntes! TE is segíthetsz a munkánkban és kipróbálhatod magad a Zöld Nap Egyesületnél! Az alábbi linkre kattintva kitöltheted a jelentkezési űrlapunkat!
Jelentkezési űrlap kitöltése

További információ: zoldnapegyesulet@gmail.com

Rajtad múlik, hogy mennyi időt, energiát, elkötelezettséget szánsz ránk. Aktív önkénteseink munka vagy egyetemi tanulmányaik mellett végzik tevékenységüket.