Mozgó Délután a tae-bo és a sakk jegyében

share on:

Zöld Nap Egyesület partnerségben a kézdivásárhelyi Sportirodával immár negyedik éve, hogy rendszeresen rendezi meg a Mozgó Délután elnevezésű eseményt, melynek huszonnegyedik változatára hétfőn december 3-án került sor.  A rendezvényen készült fotók az egyesület Facebook oldalán megtekinthetőek. 

A nagy hagyománynak örvendő esemény most is elsősorban a kézdiszéki fiatalok bevonására összpontosul, de családoknak szóló programok sokasága színesíti az ingyenes rendezvényt. Alkalmanként a kisgyerekektől a felnőttekig minden korosztály képviselteti magát és kellemesen tölti el a két órát. A decemberi Mozgó Délutánon több mint nyolcvanan fordultak meg, akik többek között asztaliteniszeztek, twistereztek, amőbáztak, sakkoztak a Pro Pectus Egyesülettel, a Puskás Ferenc Gombfoci Klubbal gombfociztak és a szervezőknek köszönhetően pedig különböző kifestőket és csapatépítő játékokat próbáltak ki. Ugyanakor az esemény keretén belül modellezni is lehetett a kézdivásárhelyi Tanulók Klubja szakkörével.  

De be lehetett állni egy közös Tae-bora Tankó Sándor csapatával akik egy órás interaktív bemutatót tartottak, amelyhez – a szervezők nagy örömére – többen is csatlakoztak. A Tae-bo az 1970-es években Amerikából indult hódító világútjára és azóta is töretlen hírnévnek örvend világszerte. December 27-én az év utolsó rendezvényére is szeretettel várnak mindenkit a szervezők, de addig se feledjék, hogy a rendszeres testmozgás egészségünk legjobb karbantartója, az egész szervezetre kedvező hatással van!

A rendezvény lehetőségét a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt és az Erasmus+ program biztosította.

Szerző: Ráduly Attila

Fotó: Léva Hunor és Elena Ershova

zoldnap