Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Breaking News

Híreink

Megszerveztük a nyári amatőr asztalitenisz bajnokságot

A Zöld Nap Egyesület és a kézdivásárhelyi Sportiroda június 27-én amatőr sportolók számára újra megszervezte a hagyományos Asztalitenisz Bajnokságot a Kicsid Gábor Sportcsarnok előterébe. A csütörtök délutáni rangadóra különböző korosztályokban több mintegy ötvenen neveztek be. A legtöbben az ifjak kategóriájában indultak. A rendezvényen készült fotók megtekinthetőek a Zöld Nap Egyesület Facebook oldalán!

A test és a lélek egyensúlyban való edzése érdekében évente négy alkalommal különböző korcsoportok számára megrendezésre kerülnek asztalitenisz bajnokságok. Ez alkalommal is az ifjú fiúk és a lányok külön kategóriában szerepeltek, hat asztalon mérve össze pingpong tudásukat. A hat, illetve öt tagú csoportok első két helyezettje léphetett tovább a negyeddöntőbe, ahol már egyenes kieséses rendszerben folytatódott a verseny.

A két órás küzdelem után a következő eredmények születtek. Nyertesek névsora: 

12-13 évesek: I. Radion Kalugina, II. Bartos Hunor, III. Pálházi Zalán

10-11 évesek: I. Kocsis Tamás, II. Barta Bence, III. Ferencz József, Turóczi Balázs

Lányok: I. Doczé Anita, II. Opra Fanni, III. Csiszér Anita, Eva Reznikova

Nők: I. Aysenur Bayram, II. Özlem Üner, III. Tugce Ilikci, Berfin Mizrak

Felnőttek: I. Lénárt Kendi István, II. Kocsis Zoltán, III. Benkő István, Venczel Tamás

A remek hangulatú verseny végén a résztvevők érmeket és okleveleket kaptak, a legidősebb résztvevők különdíjban részesültek, senki nem ment haza üres kézzel. Köszönjük a segítők részvételét és gratulálunk a díjazottaknak! 

Szerző: Ráduly Attila

 Fotó: Borsó Andrea és Berfin Mizrak

A rendezvény lehetőségét a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt, a Communitas Alapítvány és az Európai Szolidaritási Testület biztosította.

Megosztás

Egyéb híreink

Video