Kis Emese az év önkéntese

share on:

A Háromszéki Önkéntes Központ december 7-én tizedik alkalommal szervezte meg a Háromszéki Önkéntesek Bálját a Szentgyörgy Palota Rendezvényteremben. A kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesületet Mariam Sargsyan, Derzsi Katalin, Kis Emese, Salome Pirtskhelava és Ráduly Attila képviselte. A bálon készült fotók megtekinthetők a szervezet Facebook oldalán!

Az év önkéntese címet Kis Emese (211 önkéntes óra/év) érdemelte ki, aki negyedik éve, hogy elkötelezettségével segíti a szervezet elismertségét, munkáját. Önzetlen támogatása és barátsága a rendezvények lebonyólitásában és az önkéntesek csapatmunkájában is nélkülözhetetlen. A Zöld Naposok nagyra értékelik a munkáját, olyannyira, hogy megválasztották az Év önkéntesének. A szervezet vezetősége ezúton is köszöni Emesének az önzetlen kitartását és reméli a lelkesedése a továbbiakban is töretlen marad!

Az est folyamán díjazták a jelenlévő megyei ifjúsági és civil szervezeteket, a legaktívabb háromszéki önkénteseket, valamint a legnagyobb létszámú idei rendezvényt is. Az önkéntes bál díjkiosztóján a fiatalok pezsgős koccintással kívántak egymásnak sikert a jövő évre nézve, majd hajnalig tartó zenés mulatság vette kezdetét.

Ha Ön is kedvet kapott arra, hogy önkéntes munkát vállaljon, akkor nincs más dolga csak keressen egy olyan szervezetet, amelynek céljaival azonosulni tud. 

Fotó: Mariam Sargsyan és Straua Medárd

zoldnap