Sport

share

2022. június 18-án (vasárnap) reggel 10:00-kor a Zöld Nap Egyesület biciklitúrát szervez a céhes város Sportcsarnokától az elmúlt években kialakított Nemere Útján. A megmozdulás alkalmával az alábbi településeket érintik: Kézdivásárhely - Torja - Futásfalva - Ikafalva - Felsőcsernáton (Ika vára) - Kézdivásárhely. A túrakerékpározás remek kikapcsolódást, sportolási lehetőséget, valamint testi és lelki feltöltődést biztosít a résztvevők számára. A túra folyamán kulturális - természeti látványosságok megtekintésére is sor fog kerülni.

share

A Zöld Nap Egyesület partnerségben a kézdivásárhelyi Sportirodával immár kilencedik éve, hogy rendszeresen rendezi meg a Mozgó Délután elnevezésű eseményt, melynek negyvenkilencedik változatára május 26-án pénteken került sor. A rendezvényen készült fotók megtekinthetők a Zöld Nap Egyesület Facebook oldalán.

share

A kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület május 28-án a Nemere Útján az idén is egy könnyen teljesíthető kerékpártúrával indította az idei szezont. A rendezvényen készült fotók megtekinthetők a Zöld Nap Egyesület Facebook oldalán.

share

A Zöld Nap Egyesület partnerségben az Önkormányzat Sportirodájával május 26-án, péntek délután 18 - 20. óra között a 2023-as év negyedik Mozgó Délutánját szervezi meg a céhes városi Kicsid Gábor sportcsarnokban. A rendezvény célja felhívni a figyelmet az egészséges életmódra és az egészségmegőrzésre egyaránt, amelyet a mozgás népszerűsítésén túl számos kísérő programmal igyekeznek elősegíteni.

share

2023. május 28-án (vasárnap) reggel 10 órakor a Zöld Nap Egyesület biciklitúrát szervez a céhes város Sportcsarnokától az elmúlt években kialakított Nemere Útján. A megmozdulás alkalmával az alábbi településeket érintik: Kézdivásárhely - Fortyogófürdő - Szentkatolna -  Gelence (Nádika fürdő) - Haraly - Imecsfalva - Szentkatolna - Kézdivásárhely. A túrakerékpározás remek kikapcsolódást, sportolási lehetőséget, valamint testi és lelki feltöltődést biztosít a résztvevők számára. A túra folyamán kulturális - természeti látványosságok megtekintésére is sor fog kerülni.

share

Zöld Nap Egyesület és a kézdivásárhelyi Sportiroda május 4-én a KSE Napok alkalmából egy újabb futónapot szervezett a Sinkovits stadion udvarán. Az eseményen készült fotók megtekinthetőek az egyesület Facebook oldalán.

share

A Zöld Nap Egyesület és a kézdivásárhelyi Sportiroda a KSE Napok alkalmával május 2-án kedden kerékpáros felvonulást szervezett.

share

Mert futni bizony jó! Ezt az életérzést szeretné megosztani mindenkivel május 4-én a KSE Napok keretén belül a Zöld Nap Egyesület és a kézdivásárhelyi Sportiroda, akik az idei évben is családi futásra hívják a mozogni vágyókat a Sinkovits Stadion udvarára. A csütörtöi rendezvény 18 órától kezdődik, ide benevezhetnek szülők, gyermekek, testvérek, házastársak. Legkevesebb két személy kell, hogy legyen egy családból.

share

Zöld Nap Egyesület és a kézdivásárhelyi Sportiroda újra kerékpáros felvonulást szervez a céhes városban a KSE Napok alkalmával. A program célja a kerékpározás széles körű népszerűsítése. Számítunk rád is a Critical Mass kerékpáros demonstráción május 2-án, 18 órakor a Kicsid Gábor Sportcsarnok előtti téren.

Azért, hogy ez a felvonulás valóban a városi bringázás érdekeit szolgálja, és mindenki számára kellemes emlék maradjon arra kérünk, hogy fogadd meg az alábbi tanácsokat! 

share

A Zöld Nap Egyesület és a kézdivásárhelyi Sportiroda április 22-én amatőr sportolók számára újra megszervezte a tizenharmadik Tavaszi Zöld Napok keretén belül a hagyományos asztalitenisz bajnokságot a Kicsid Gábor Sportcsarnok előterébe. A szombat délelőtti rangadóra különböző korosztályokban több mint negyvenen neveztek be. A legtöbben az ifjak kategóriájában indultak. A rendezvényen készült fotók megtekinthetők a Zöld Nap Egyesület Facebook oldalán!

Oldalak