Környezetvédelem

share

2023. Október 26-án a Kovászna Megyei Integrált Hulladékgazdálkodási Egyesület partnerségben a Zöld Nap Egyesülettel, a Gosp-Com kft-vel és folytatta az elmúlt években elkezdett látogatás sorozatát a lécfalvi Integrált Hulladékkezelő központba. Csütörtök délelőtt a csernátoni Végh Antal Általános Iskola felső tagozatosai tekinthették meg a 2017 végén megnyílt Hulladékkezelő központot. A kíváncsi diákokat és kísérőjüket az ECO Bihor kft.

share

2023. október 31 - november 3 között a Zöld Nap Egyesület partnerségben a kézdivásárhelyi Sportirodával az év hatodik bejárós táborát szervezi meg a céhes városban. A nappali táborba, olyan I - IV osztályos diákok jelentkezését várják, akik közel érzik magukhoz a természetet és a sportot ugyanakkor hajlandóak új kihívásokban részesülni, új dolgokat elsajátítva főként a kreatív újrahasznosítás és az egészséges életmód terén.

share

2023. augusztus 24-én az uzoni Őszi Napfény Nyugdíjas Klub meghívásának eleget téve a Zöld Nap Egyesület csapata környezettudatos életmód és magatartás – tippek és megoldások témakörében tartott előadást. Az eseményen készült fotók megtekinthetőek a szervezet Facebook oldalán.

share

2023. szeptember 5 - 8 között a Zöld Nap Egyesület partnerségben a kézdivásárhelyi Sportirodával az év ötödik bejárós táborát szervezi meg a céhes városban. A nappali táborba, olyan I - IV osztályos diákok jelentkezését várják, akik közel érzik magukhoz a természetet és a sportot ugyanakkor hajlandóak új kihívásokban részesülni, új dolgokat elsajátítva főként a kreatív újrahasznosítás és az egészséges életmód terén.

share

Augusztus 8 - 11 között a Zöld Nap Egyesület partnerségben a kézdivásárhelyi Sportirodával huszonegyedik alkalommal szervezett napközis tábort a céhes városban.

share

2023. augusztus 8 - 11 között a Zöld Nap Egyesület partnerségben a kézdivásárhelyi Sportirodával az év negyedik bejárós táborát szervezi meg a céhes városban. A nappali táborba, olyan I - IV osztályos diákok jelentkezését várják, akik közel érzik magukhoz a természetet és a sportot ugyanakkor hajlandóak új kihívásokban részesülni, új dolgokat elsajátítva főként a kreatív újrahasznosítás és az egészséges életmód terén.

share

Július 4 - 7 között a Zöld Nap Egyesület partnerségben a kézdivásárhelyi Sportirodával huszadik alkalommal szervezett napközis tábort a céhes városban.

share

Június 30-án a Sokadalom keretén belül a kézdivásárhelyi OTP Bank melletti gangban a Zöld Nap Egyesület csapata is tartott egy több mint két órás interaktív foglalkozást. A résztvevőknek többek között lehetőségük volt a különböző zöld játékok mellett az idén is kipróbálni a török és örmény táncok mellett a virág bingót is. Az eseményen készült fotók az egyesület Facebook oldalán tekinthetőek meg.

share

Június 19 - 22. között hetedik alkalommal került megszervezésre a töretlen sikernek és érdeklődésnek örvendő Természet – Az élet forrása elnevezésű tábor.

share

2023. július 4 - 7 között a Zöld Nap Egyesület partnerségben a kézdivásárhelyi Sportirodával az év harmadik bejárós táborát szervezi meg a céhes városban. A nappali táborba, olyan I - IV osztályos diákok jelentkezését várják, akik közel érzik magukhoz a természetet és a sportot ugyanakkor hajlandóak új kihívásokban részesülni, új dolgokat elsajátítva főként a kreatív újrahasznosítás és az egészséges életmód terén.

Oldalak