Környezetvédelem

share

Június 21 - 24 között a Zöld Nap Egyesület partnerségben a kézdivásárhelyi Sportirodával az év harmadik bejárós táborát szervezi meg a céhes városban. A nappali táborba, olyan 7-10 év közötti fiatalok jelentkezését várják, akik közel érzik magukhoz a természetet és a sportot ugyanakkor hajlandóak új kihívásokban részesülni, új dolgokat elsajátítva főként a kreatív újrahasznosítás és az egészséges életmód terén. 

share

2022. június 14 - 16 között a Zöld Nap Egyesület tanulmányi tábort szervez a kommandói ifjúsági táborba a Kovászna Megye Hulladékgazdálkodási Egyesülete és a kézdivásárhelyi Önkormányzat résztámogatásával.

share

Zöld Nap Egyesület az elmúlt napokban a kézdivásárhelyi Apor Péter Szaklíceum, a Molnár Józsiás-, és a Petőfi Sándor Gimnázium mintegy kétszáz diákjához látogatott el a Madarak és Fák Napja alkalmából. A tematikához illő játékos és ismeretterjesztő feladatokkal - hang-, és képfelismeréssel, szólások-közmondások gyűjtésével, ügyességi játékokkal - hívták fel a figyelmet a madarak és a természetvédelem fontosságára. A rendezvényen készült fotók megtekinthetőek az egyesület Facebook adatlapján.

share

Április 25 - 28 között a Zöld Nap Egyesület partnerségben a kézdivásárhelyi Sportirodával tizenkettedik alkalommal szervezett napközis tábort a céhes városban. A táborba tizennégy 7 - 10 éves helybéli, kovásznai és szentléleki iskolás gyerek kapcsolódott be, akik naponta 10-16 óra között különböző, tematikusan felépített tevékenységen vehettek részt.

share

Péntektől vasárnapig Kézdivásárhelyen tizenkettedik alkalommal rendezett Tavaszi Zöld Napokat a helyi Zöld Nap Egyesület. Az érdeklődők sportvetélkedőkön, kerekasztal-beszélgetésen, kiállításmegnyitón és előadásokon vehettek részt, emellett a hulladékgyűjtés is a program részét képezte.

share

Zöld Nap Egyesület idén április 22 - 24 között a Föld Napja alkalmából tizenkettedik alkalommal szervezi meg a Tavaszi Zöld Napokat. A három napos rendezvénysorozaton érdekes előadásokat, kerekasztal beszélgetést, szemétgyűjtést szerveznek, de a kikapcsolódásról sem feledkeznek meg, lesz fotókiállítás és kerékpár lassúsági verseny is. 

share

Április 25 - 28 között a Zöld Nap Egyesület partnerségben a kézdivásárhelyi Sportirodával az év második bejárós táborát szervezi meg a céhes városban. A nappali táborba, olyan 7-10 év közötti fiatalok jelentkezését várják, akik közel érzik magukhoz a természetet és a sportot ugyanakkor hajlandóak új kihívásokban részesülni, új dolgokat elsajátítva főként a kreatív újrahasznosítás és az egészséges életmód terén. 

share

Március végén a kézdivásárhelyi Molnár Józsiás Általános Iskola első, negyedik, hatodik és hetedik osztályos diákjai a Zöld Nap Egyesület közreműködésével különböző játékos tevékenységek segítségével ismerkedtek meg a víz fontosságáról. A több mint száz résztvevővel tartott tevékenységet az egyesület elnöke Ráduly Attila és a Heal the earth, reloaded edition projekt ESC önkéntesei vezették le.

share

Január 6 - 7 között a Zöld Nap Egyesület partnerségben a kézdivásárhelyi Sportirodával az év első bejárós táborát szervezi meg a céhes városban. A nappali táborba, olyan 7-10 év közötti fiatalok jelentkezését várják, akik közel érzik magukhoz a természetet és a sportot ugyanakkor hajlandóak új kihívásokban részesülni, új dolgokat elsajátítva főként a kreatív újrahasznosítás és az egészséges életmód terén. 

share

December 27 - 29 között a Zöld Nap Egyesület partnerségben a kézdivásárhelyi Sportirodával egy újabb bejárós tábort szervez a céhes városban. A nappali táborba, olyan 7-10 év közötti fiatalok jelentkezését várják, akik közel érzik magukhoz a természetet és a sportot ugyanakkor hajlandóak új kihívásokban részesülni, új dolgokat elsajátítva főként a kreatív újrahasznosítás és az egészséges életmód terén. 

Oldalak