Környezetvédelem

share

Január 6 - 7 között a Zöld Nap Egyesület partnerségben a kézdivásárhelyi Sportirodával az év első bejárós táborát szervezi meg a céhes városban. A nappali táborba, olyan 7-10 év közötti fiatalok jelentkezését várják, akik közel érzik magukhoz a természetet és a sportot ugyanakkor hajlandóak új kihívásokban részesülni, új dolgokat elsajátítva főként a kreatív újrahasznosítás és az egészséges életmód terén. 

share

December 27 - 29 között a Zöld Nap Egyesület partnerségben a kézdivásárhelyi Sportirodával egy újabb bejárós tábort szervez a céhes városban. A nappali táborba, olyan 7-10 év közötti fiatalok jelentkezését várják, akik közel érzik magukhoz a természetet és a sportot ugyanakkor hajlandóak új kihívásokban részesülni, új dolgokat elsajátítva főként a kreatív újrahasznosítás és az egészséges életmód terén. 

share

Október 26-29 között a Zöld Nap Egyesület partnerségben a kézdivásárhelyi Sportirodával tizedik alkalommal szervezett napközis tábort a céhes városban. A táborba tizenhárom 6 - 10 éves helybéli és torjai iskolás gyerek kapcsolódott be, akik naponta 10-16 óra között különböző, tematikusan felépített tevékenységen vehettek részt. Az eseményről több száz fotó és számos rövid videófelvétel készült, melyekből a legemlékezetesebbek az egyesület Facebook oldalán megtekinthetőek.

share

November 17-19 között betartva a járványügyi előírásokat Zöld Nap Egyesület partnerségben a kézdivásárhelyi Sportirodával egy rendhagyó bejárós tábort szervez a céhes városban. A nappali táborba, olyan 7-10 év közötti fiatalok jelentkezését várják, akik közel érzik magukhoz a természetet és a sportot ugyanakkor hajlandóak új kihívásokban részesülni, új dolgokat elsajátítva főként a kreatív újrahasznosítás és az egészséges életmód terén. 

share

Október 26 - 29 között a Zöld Nap Egyesület partnerségben a kézdivásárhelyi Sportirodával egy újabb bejárós tábort szervez a céhes városban. A nappali táborba, olyan 7-10 év közötti fiatalok jelentkezését várják, akik közel érzik magukhoz a természetet és a sportot ugyanakkor hajlandóak új kihívásokban részesülni, új dolgokat elsajátítva főként a kreatív újrahasznosítás és az egészséges életmód terén. 

share

2021. augusztus 20-22 között a Magyar Ifjak Kézdiszékért (MIK) közel 24 partnerével karöltve szervezte meg a második Empty Fesztivált a Fortyogófürdőn, melyre a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület is meghívást kapott. A kötetlen beszélgetésen készült fotók az egyesület Facebook oldalán tekinthetőek meg.

share

2021. szeptember 6 - 8 között a Zöld Nap Egyesület tanulmányi tábort szervez a kommandói ifjúsági táborba a Kovászna Megye Hulladékgazdálkodási Egyesülete és a kézdivásárhelyi Önkormányzat résztámogatásával.

share

Augusztus 3 - 6 között a Zöld Nap Egyesület partnerségben a kézdivásárhelyi Sportirodával kilencedik alkalommal szervezett napközis tábort a céhes városban. A táborba huszonhárom 6 - 10 éves helybéli, torjai és kézdiszentléleki iskolás gyerek kapcsolódott be, akik naponta 9-16 óra között különböző, tematikusan felépített tevékenységen vehettek részt.

share

A Zöld Nap Egyesület csapata negyedik alkalommal kapott meghívást a gyulafehérvári Caritas által szervezett ötnapos interkulturális nappali foglalkozás szerdai napjára. A rövid programismertetőt és bemutatkozást követően kezdetét is vette a tevékenységsorozat. A nap során a gyerekek különböző ügyességi feladatokon vettek részt, továbbá egy interaktív bemutatót is megtekinthettek a szelektív hulladékgyűjtésről.  Az eseményen készült fotók az egyesület Facebook oldalán megtekinthetőek.

Oldalak