Önkéntesség

share

Az évközi találkozó lehetővé teszi az önkéntesek számára, hogy átgondolják eddigi tapasztalataikat, megosszák egymással kihívásaikat és eredményeiket, és megtervezzék következő lépéseiket. 2023. Április 25 - 29. között a találkozóra egy kisvárosban, a lenyűgöző parkjairól és zöldterületeiről ismert Zsilvásárhelyhen került sor. Én, Mariam Evanesyan és egy örmény önkéntes, Alik Mazmanyan is részt vettünk a találkozón.

share

2023. április 21-én, pénteken 16 órától a tizenharmadik Tavaszi Zöld Napok keretén belül a Civilek Háromszékért Szövetség (CIVEK) és a Zöld Nap Egyesület szeretettel vár minden kedves civil szervezeti képviselőt és érdeklődőt egy kerekasztal beszélgetésre.  

Témák:

share

2023. április 1.-én a Zöld Nap Egyesület vezetősége az önkéntesei számára az év második csapatépítő tréningjét szervezte meg. A tréning tartalmazott interaktív előadásokat, kvízt, csoportépítő, bemelegítő jégtörőket, valamint társasjátékozást is. A szombati eseményen készült fotók megtekinthetőek az egyesület Facebook oldalán.

share

2023. február 4.-én a Zöld Nap Egyesület vezetősége az önkéntesei számára az év első csapatépítő tréningjét szervezte meg. A tréning tartalmazott interaktív előadásokat, kvízt, csoportépítő, bemelegítő jégtörőket, valamint társasjátékozást is. Az eseményen készült fotók megtekinthetőek az egyesület Facebook oldalán.

share

Fozocoș George több mint másfél éve részese a szervezetnek, és ez idő alatt rengeteg kedves, segítőkész, támogató és együttműködő emberrel ismerkedett meg. Összesen 445 óraszámmal érdemelte ki az Év önkéntese díjat. A Zöld Naposok nagyra értékelik a munkáját, olyannyira, hogy megválasztották a 2022-es Év önkéntesének. A szervezet vezetősége ezúton is köszöni Georgenak az önzetlen kitartását és reméli a lelkesedése a továbbiakban is töretlen marad!

Az alábbiakban a Hodor Enikő által készített interjú olvasható el: 

share

Idén utolsó alkalommal találkoztak a Zöld Nap Egyesület tagjai, hogy ünnepi hangulatban zárják a 2022-es évet. Mozgalmas és nagyon jó évet zárt a szervezet az idén is. Az eddigi szokásokat most sem törték meg, így a térség számos pontján megtalálhatóak voltak a Zöld Napos programok. A közgyűlést Sinem Tosun törökországi ESC önkéntes bemutatója és Borsó Andreának a Bod Péter Tanítóképző diákjának szavalata nyította meg.

share

Az év vége felé közeledve számot vetünk azzal, hogy milyen eredményeket értünk el, hová jutottunk ebben az évben. A kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület immáron tizennegyedik alkalommal szervez évzáró kiértékelést. Ezalatt az idő alatt hagyománnyá vált, hogy december hónap 29-én egy utolsó gyűlést tartunk, ahol számítunk a te jelenlétedre is.

Helyszín és időpont: a kézdivásárhelyi Sportszálló Társalgója, csütörtök délután 18:00!

share

Ma van az önkéntesség világnapja! A Zöld Nap Egyesület nem tartana itt, ha ti kedves önkéntesek nem segítenétek mindennapi munkánkat, immár tizennegyedik éve! Hálásak vagyunk minden önkéntesnek, aki önzetlenül támogatta és a mai napig támogatja tevekénységünket. 

Természetesen az önkéntesek odaadó munkájára az elkövetkezendőkben is számítunk, mivel a decemberi programjaink is csak az önzetlen emberek segítségével tudnak megvalósulni. “Nincs az a figyelmesség, legyen bármilyen kicsi, ami kárba veszne.” Aiszóposz

share

2022. őszén a Zöld Nap Egyesület vezetősége az önkéntesei számára az év utolsó csapatépítő tréningjét szervezte meg. A kétnapos tréning tartalmazott interaktív előadásokat, csoportépítő, bemelegítő jégtörőket, valamint honismereti túrát is. Az eseményen készült fotók megtekinthetőek az egyesület Facebook oldalán.

share

Augusztus 28-án az Őszi Sokadalom keretében az Ifjúsági téren hatodik alkalommal állított fel egy standot a Zöld Nap Egyesület csapata. A résztvevőknek többek között lehetőségük volt a különböző zöld játékok mellett az idén is benevezni a Nézz Szét elnevezésű izgalmas felfedezőtúrába, minél több különlegességet megtudva a céhes városról. Az eseményen készült fotók az egyesület Facebook oldalán tekinthetőek meg.

Oldalak