Ifjúsági csere felhívás - Szlovénia

share on:

Kedves Fiatalok! Egy újabb lehetőséget kínál nektek a Zöld Nap Egyesület, hogy kipróbálhassátok magatokat, fejleszthessétek az angolotokat és külföldi barátokat szerezzetek! Ha elmúltál 15 de még nem töltötted be a 22. életévedet, és szívesen ellátogatnál a szlovéniai Želimlje városában, hogy ott 11 ország 59 résztvevőjével találkozhass akkor jelentkezz a "YOUTH EMPOWERMENT = EU FUTURE II" címmel induló ifjúsági cserére. A program az Erasmus+ Program résztámogatásával valósul meg 2022. augusztus. 16 –  22 között. 

A résztvevő fiatalok lehetőséget kapnak arra, hogy rövidebb ideig együtt lakjanak más országokból származó fiatalokkal, és ezalatt közös projekteken dolgozzanak együtt. A csereprogram elsődleges célja, hogy a fiatalok szerepvállalását erősítése, a fiatalok felfedezhessék és kibontakoztathassák valódi lehetőségeiket, elsajátíthassák az egészséges felnőtté váláshoz szükséges készségeket, és interkulturális tanulási környezetben erősítsék önállóságukat és önbecsülésüket. Helyszín: Majcnov dom, Želimlje, 4 fős szobákban. Az étkezés svédasztalos reggeli, ebéd és vacsora. Az utazást és a teljes ellátást az Erasmus+ finanszírozza! 

Jelentkezési határidő július 8, a szabad helyek függvényében.

További információkért fordulj hozzánk az office@zoldnap.info címen vagy a 0766.611066 telefonszámon. Mindenképpen használd ki te is a lehetőséget és töltsd el a nyár végét közel a szlovén főváros szépséges tájain 

Jelentkezz minél előbb, hogy Te is mehess!!

zoldnap