Ifjúsági csere felhívás Felsőtárkányra

share on:

Kedves Fiatalok! Egy újabb lehetőséget kínál nektek a Zöld Nap Egyesület, hogy kipróbálhassátok magatokat! Ha elmúltál 18 de még nem töltötted be a 31. életévedet, és szívesen ellátogatnál Egerbe, hogy ott más fiatalokkal találkozhass akkor jelentkezz "SMARTwich" címmel induló ifjúsági cserére. A program az Erasmus+ Program résztámogatásával valósul meg 2018. november 18-23 között egri, kárpátaljai, bécsi és székelyföldi fiatalokkal.

Az ificsere az „okos szendvics” szójátékból kapta a címét, ami már előre jelezheti a program témakörét. A résztvevő fiatalok lehetőséget kapnak arra, hogy rövidebb ideig együtt lakjanak más országokból származó fiatalokkal, és ezalatt közös projekteken dolgozzanak együtt. A program során vallási és kulturális alapokon értelmezett gasztronómián keresztül szeretnénk az interkulturális tudatosság, a különbözőségek elfogadása és megismerése, a tolerancia és vallások közötti párbeszéd képességét megközelíteni.

Helyszín: Felsőtárkány (Eger mellett), 2-3 fős zuhanyzós szobákban. Az étkezés svédasztalos reggeli, ebéd és vacsora. Az utazást és a teljes ellátást az Erasmus+ finanszírozza! Jelentkezési határidő október 15 a szabad helyek függvényében.

További információkért fordulj hozzánk az office@zoldnap.info címen vagy a 0766.611066 telefonszámon. Mindenképpen használd ki te is a lehetőséget és töltsd el az ősz utolsó napjait Kelet-Magyarország szépséges tájain 

Jelentkezz minél előbb, hogy Te is mehess!!

zoldnap