Felhívás - novemberi ifjúsági csereprogramban való részvételre!

share on:

Kedves Fiatalok! Újabb lehetőséget kínál nektek a Zöld Nap Egyesület, hogy kipróbálhassátok magatokat! Ha elmúltál 17 de még nem töltötted be a 36. életévedet, és szívesen ellátogatnál Egerbe, hogy ott más fiatalokkal találkozhass akkor jelentkezz a "Karmarketing" vagy "error 404" címmel induló ifjúsági cserékre. A program az Erasmus+ Program résztámogatásával valósul meg 2021. november 2 - 8. között egri, kárpátaljai, vajdasági, felvidéki és székelyföldi fiatalokkal.

Az ificserék célja az on-line marketing alapvető információinak a jobb megismerése, előtérbe helyezve a mindennap használt applikációkat is (Facebook, Instagram, Tik Tok). Majd a folytatásban a fiatalok megismerkednek a webáruházak működésével, az on-line vásárlások trükkjeivel és megtanulják, hogy mindezt hogyan lehet személyes életünk és vállalkozásuk hasznára fordítani. Helyszín: Felsőtárkány (Eger mellett), 2-3 fős zuhanyzós szobákban. Az étkezés svédasztalos reggeli, ebéd és vacsora. Jelentkezési határidő október 31 a szabad helyek függvényében, előnybe a COVID-19 oltással rendelkezők. 

További információk érdeklődni és jelentkezni az office@zoldnap.info címen lehet vagy a 0766.611066 telefonszámon. Mindenképpen használd ki te is a lehetőséget és töltsd el az ősz első napjait Kelet-Magyarország szépséges tájain 

Jelentkezz minél előbb, hogy Te is mehess!!

zoldnap