DigitalGreen – NET a kertben! ifjúsági csere felhívás - Felsőtárkány

share on:

Kedves Fiatalok! Egy újabb lehetőséget kínál nektek a Zöld Nap Egyesület, hogy kipróbálhassátok magatokat! Ha elmúltál 17 de még nem töltötted be a 35. életévedet, és szívesen ellátogatnál Egerbe, hogy ott más fiatalokkal találkozhass akkor jelentkezz "DigitalGreen – NET a kertben!" címmel induló ifjúsági cserére. A program az Erasmus+ Program résztámogatásával valósul meg 2023. április 29 - május 5 között egri, felvidéki és székelyföldi fiatalokkal.

Az ificsere céljai elsősorban gyakorlati tevékenységek digitális támogatását célozzák meg. A beszélgetésinkből kiderült, hogy az elmúlt másfél évben szinte mindenki valamilyen kapcsolatba került a természettel, a kertészkedés valamilyen „műfajával”. Ez terjedhet a lakótelepeken, emeletes házakban megvalósítható balkonkertészkedéstől egészen a családi gazdaságokban történő konkrét mezőgazdasági munkákig, akinek pedig erre nem volt lehetősége, a szabadidős programlehetőségek beszűkülése miatt nagyon sokat járt a természetben, kirándulni, túrázni. A közös nevező szinte minden élethelyzetben az újonnan megjelent tevékenységekhez kapcsolódó kompetenciák hiánya volt, és az hogy ezeknek a hiányosságoknak a csökkentésére, kompenzálására mindenki az internet hívta segítségül.

A résztvevő fiatalok lehetőséget kapnak arra, hogy rövidebb ideig együtt lakjanak más országokból származó fiatalokkal, és ezalatt közös projekteken dolgozzanak együtt. Helyszín: Felsőtárkány (Eger mellett), 2-3 fős zuhanyzós szobákban. Az étkezés svédasztalos reggeli, ebéd és vacsora. Az utazást és a teljes ellátást az Erasmus+ finanszírozza! Jelentkezési határidő április 9, a szabad helyek függvényében.További információkért fordulj hozzánk az office@zoldnap.info címen vagy a 0766.611066 telefonszámon. 

Mindenképpen használd ki te is a lehetőséget és töltsd el az ősz első napjait Kelet-Magyarország szépséges tájain 

Jelentkezz minél előbb, hogy Te is mehess!!

 

zoldnap