Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Breaking News

Híreink

Darts és teqball is volt a júniusi Mozgó Délutánon

A Zöld Nap Egyesület partnerségben a kézdivásárhelyi Sportirodával immár tíz éve, hogy rendszeresen rendezi meg a Mozgó Délután elnevezésű eseményt, melynek ötvenhatodik változatára június 19-én szerdán került sor. A rendezvényen készült fotók megtekinthetők a Zöld Nap Egyesület Facebook oldalán.

A nagy hagyománynak örvendő esemény célja ezúttal is az volt, hogy felhívják a figyelmet az egészséges életmódra és az egészségmegőrzésre, ezt a mozgás népszerűsítésén túl kísérő programokkal is igyekeztek elősegíteni. Az év negyedik Mozgó Délutánjára mintegy ötvenen jöttek el, akik többek között teqballoztak, asztaliteniszeztek, sakkoztak Perdi Róberttel, szaladtak, a kisebbek mikádóztak, origamiztak, jengáztak és a szervezőknek köszönhetően pedig különböző fajátékokat próbáltak ki. Nagy népszerűségnek örvendett a szerdai eseményen a Beke István áltat tartott darts bemutató. A szervezők nagy örömére nemtől, korosztálytól függetlenül sokan ki is próbálták ezt. 

Az eseményt a tervek szerint ősszel újra megszervezik, így aki lemaradt jöhet következőkor. Az orvosok előszeretettel ajánlják mindenkinek a nevetést, mert jót tesz az egészségnek. Ez a program minden bizonnyal sok mosolyt csal az arcokra. A mosoly és a jó hangulat mindenképp biztosított.

A rendezvény lehetőségét a Kézdivásárhely Önkormányzata, a Communitas Alapítvány, a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt és az Európai Szolidaritási Testület biztosította. 

Szerző: Ráduly Attila

Fotó: Derya Yavlar és Berfin Mizrak

Megosztás

Egyéb híreink

Video