Az idei KSE napokon is szerveztünk családos futást

share on:

Zöld Nap Egyesület és a kézdivásárhelyi Sportiroda május 4-én a KSE Napok alkalmából egy újabb futónapot szervezett a Sinkovits stadion udvarán. Az eseményen készült fotók megtekinthetőek az egyesület Facebook oldalán.

A lényeg ezúttal is a mozgáson, a szabad levegőn való tartózkodáson volt, azzal a különbséggel, hogy ezúttal elsősorban családoknak szólt a kiírás. A csütörtök délutáni rendezvényen 49 személy érezte úgy, hogy az esős időtől nem félve összeköti a kellemest a hasznossal, és pár kört leszaladva tesz egy lépést egészsége megőrzéséért. A sportolás élménye mellé pedig ingyenes szórakoztató programokat is kínáltak a szervezők, ezzel is fokozva az esemény hangulatát.

A több kategóriában díjazott nyerteseknek ezúton is gratulálunk. Különdíjban részesült a legtöbb kört szaladó család (Szentgyörgyi család), valamint a legnagyobb létszámban megjelenõ család is. A futódélután legfiatalabb résztvevője a 3 éves Babos Noé, míg a legidősebb a 77 éves Csatlós Mihály Levente volt. A szervezők köszönik jelenlévőnek a részvételt, a támogatóknak a segítséget.

Szerző: Ráduly Attila

Fotó: Sinem Tosun

Videó: 

zoldnap