Újra megszervezték a téli amatőr asztalitenisz bajnokságot

share on:

Zöld Nap Egyesület és a kézdivásárhelyi Sportiroda január 17-én amatőr sportolók számára újra megszervezte a hagyományos Téli Asztalitenisz Bajnokságot a Sportcsarnok előterébe. A szerda délutáni rangadóra különböző korosztályokban mintegy harmincan vettek részt. A legtöbben a felnőtt férfiak kategóriájában indultak. A rendezvényen készült fotók megtekinthetők a Zöld Nap Egyesület Facebook oldalán!

A test és a lélek egyensúlyban való edzése érdekében évente négy alkalommal különböző korcsoportok számára megrendezésre kerülnek asztalitenisz bajnokságok. Ez alkalommal is a férfiak és a nők külön kategóriában szerepeltek, hat asztalon mérve össze pingpong tudásukat. A négy, illetve öt tagú csoportok első két helyezettje léphetett tovább a negyeddöntőbe, ahol már egyenes kieséses rendszerben folytatódott a verseny. A három órás küzdelem után a következő eredmények születtek. 

Nyertesek névsora: 

  • Kicsik: I. Lakatos Abigél, II. Mátyus Linda, III. Bartos Hunor
  • Nők: I. Nane Sahakyan, II. Lilit Araqelyan, III. Petek Taykan
  • Férfiak: I. Lénárt-Kendi István, II. Handra Benedek, III. Bede Tihamér, Vitán Domokos,

A remek hangulatú verseny végén a résztvevők érmeket és okleveleket kaptak, senki nem ment haza üres kézzel. Köszönjük a segítők részvételét és gratulálunk a díjazottaknak! 

Szerző: Ráduly Attila

Fotó: Nane Sahakyan és Hölczer Bernadett

Videó: 

zoldnap