Újra megszervezték a nyári amatőr asztalitenisz bajnokságot

share on:

Bő egy év kihagyás után a Zöld Nap Egyesület és a kézdivásárhelyi Sportiroda június 23-án amatőr sportolók számára újra megszervezte a hagyományos Asztalitenisz Bajnokságot a Kicsid Gábor Sportcsarnok előterébe. A szerda délutáni rangadóra különböző korosztályokban több mint negyvenen neveztek be. A legtöbben a felnőtt férfiak kategóriájában indultak. A rendezvényen készült fotók megtekinthetők a Zöld Nap Egyesület Facebook oldalán!

A test és a lélek egyensúlyban való edzése érdekében évente négy alkalommal különböző korcsoportok számára megrendezésre kerülnek asztalitenisz bajnokságok. Ez alkalommal is a férfiak és a nők külön kategóriában szerepeltek, hat asztalon mérve össze pingpong tudásukat. Az öt, illetve hat tagú csoportok első két helyezettje léphetett tovább a negyeddöntőbe, ahol már egyenes kieséses rendszerben folytatódott a verseny. A három órás küzdelem után a következő eredmények születtek. 

Nyertesek névsora: 

  • 14 évesek: I. Sipos Szabolcs, II. Bede Roland, III. Gábor Kristóf
  • 15 évesek: I. Gábor Erik, II. Dumitru Beáta-Andrea, III. Rancz Roland, 
  • Ifjak: I. Ferencz Arnold, II. Szakáts Bernád, III.Tamás Attila, Vida Roland
  • Férfiak: I. Lénárt-Kendi István, II. Vitán Domokos, III. Bede Tihamér, Straua Medárd

A remek hangulatú verseny végén a résztvevők érmeket, különböző könyveket és okleveleket kaptak, senki nem ment haza üres kézzel. Köszönjük a segítők részvételét és gratulálunk a díjazottaknak! 

Szerző: Ráduly Attila

Fotó: Ayten Kurnaz és Straua Medárd

Videó: 

zoldnap