Tizedszerre szerveztek Mozgó Délutánt

A Zöld Nap Egyesület partnerségben az Önkormányzat Sportirodájával január 28-án tizedik alkalommal szervezte meg a Mozgó Délután elnevezésű eseményt. Az eseményen készült fotók az egyesület Facebook oldalán megtekinthetőek.

Csütörtök délután a városi Sportcsarnokba látogatóknak lehetőségük volt szaladni, gombfocizni a Puskás Ferenc Gombfoci Klubbal, asztaliteniszezni, táncolni a Dirty Dancers csoporttal és kipróbálhatták az Öko Catan stratégiai játékot is. Az esemény legnépszerűbb programja a funkcionális fitnesz bemutató bizonyult, mely Katona Csaba vezetésével zajlott le. A színesebbnél színesebb programokat egy labda táncoltató vetélkedő zárta. A több korosztályban meghirdetett dekázási verseny nyertese Datner Dima Loránd az ifjak kategóriában lett és a gyerek kategóriában pedig Dávid Erik került ki győztesnek. Az esemény elsősorban a kézdiszéki fiatalok bevonására összpontosul, de családoknak szóló programok is színesítik az ingyenes rendezvényt.

Alkalmanként a kisgyerekektől a felnőttekig minden korosztály képviselteti magát és kellemesen tölti el a két órát, a tervek szerint egy hónap múlva február 23-án is megszervezik, így aki lemaradt jöhet következőkor.

Fotó: Ráduly Attila

zoldnap