A természet több arca - fotópályázat

share on:

Zöld Nap Egyesület június elején tizenharmadik alkalommal hirdette meg az elmúlt években sikert aratott fotópályázatát. A pályázat címe A természet több arca, a nyertes alkotásokból 2022-es forgatható falinaptár készül. A versenyzők fotóit megnézheti az alábbi galériában.

A fotópályázat célja, hogy a versenyzők a fényképezőgép lencséjén keresztül is megfigyeljék környezetüket, megismerjék az állat- és növényvilágot, és mindez ösztönözze őket a természeti és az épített környezet megóvására, védelmére. Ugyanakkor a versenybe olyan fotókat is várunk, amik személyes élményeket, cselekedeteket mutatnak be a mindennapi életből, életetekből. Minden a kis lépésekkel kezdődik.

A pályázat megjelenésére, lebonyolítására a www.zoldnap.info weboldal ad helyet. A fotók beküldési határideje: 2021. augusztus 15. A verseny lezárulta után 4 fős szakértő zsűri dönt a beérkezett pályázati anyagokról. A pályázatra szánt képek (max. 3 db.) kizárólag elektronikus úton (minimális felbontása 1280×720 kell legyen), e-mailben küldhetők be az office@zoldnap.info címre.

A pályázaton részt vehet kortól és lakóhelytől függetlenül bárki, aki a pályázati feltételeket elfogadja. A pályázó kizárólag a saját szellemi tulajdonát képező, eredeti alkotásával pályázhat, valamint felelősséget vállal azért, hogy az általa benyújtott pályamunka nem sérti más szerzői jogát. A pályázat tartalmazza a pályázó adatait: név, cím, telefonszám. A beküldött adatokat bizalmasan kezeljük, azt harmadik fél számára nem adjuk át. A kiíró fenntartja a jogot, hogy a kiíráshoz nem illő képeket kizárja a pályázatból.

Eredményhirdetés: 2021. augusztusában lesz, amiről időben értesítjük a pályázókat és a nyilvánosságot. A nyertesek névsora megtekinthető lesz a portálunkon.

A legjobb fotók készítőit névre szóló oklevéllel és az alábbi díjakkal jutalmazzuk: I.díj: 300 lej értékben

II.díj: ZNE ajándékcsomag

III.díj: ZNE ajándékcsomag

Támogatók: Niko Kft, Communitas Alapítvány és az Európai Szolidaritási Testület. 

Szerző: Ráduly Attila

Plakátterv: Ayten Kurnaz

zoldnap