Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Breaking News

Híreink

Sikeres volt a Tavasz Háromszéken fotópályázat megnyitója

2009 őszén egy fotópályázat sorozatot indítottunk útjára, melynek már megvolt két fordulója. Ősszel 44 versenyzőnk volt, télen ez a szám szinte megduplázódott elérte a 85-öt. Az Ősszel már hangsúlyoztuk, hogy ez egy négy évszakból álló sorozat lesz. Elértünk a tavasz végéhez és a tavaszi fotópályázatunk megnyitójához. A három hét beküldési idő alatt 68 versenyző mintegy 200 fotóval nevezett be.

DSC06217

2009 őszén egy fotópályázat sorozatot indítottunk útjára, melynek már megvolt két fordulója. Ősszel 44 versenyzőnk volt, télen ez a szám szinte megduplázódott elérte a 85-öt. Az Ősszel már hangsúlyoztuk, hogy ez egy négy évszakból álló sorozat lesz. Elértünk a tavasz végéhez és a tavaszi fotópályázatunk megnyitójához. A három hét beküldési idő alatt 68 versenyző mintegy 200 fotóval nevezett be. Ebből 25 versenyző 32 fotója jutott tovább. A kiállitásra került pályázók nevei és fotói megtekinthetőek itt!

De ez nem jöhetett volna létre a Niko, a Dentimed, a kezdi.info, a Vigadó és a médiatámogatóink segítsége nélkül. A beküldött pályázatokat független 4 tagú zsűri bírálta el. A kiállítás megnyitójára 2010. május 24-én (hétfő) 17:00-kor került sor. Június 7-ig megtekinthetőek a fotók a Vigadó kiállítótermében. A megnyitón mintegy 50-en vettünk részt. A megnyitóról készült fotók megtekinthetőek itt! Ahol az eredmény hirdetés előtt Porczel Beáta a Profi Rádió műsörvezetője szavalt a tavaszról. A gyönyörű versek után meghallgattunk három dalt a Vasárnapi iskolások zenekartól. A megnyitó hangulatát szebbé tette a Üzenet együttes is. A zsűri elnöke Nagy Lajos a beküldött pályaműveket méltatta.

Nyertesek névsora: I díjazott: Tóth Szabolcs (Sepsiszentgyörgy) – Hajnali köd „54-es pályázó” II. díjazott: Moldován Zsolt (Kézdivásárhely) – Szárnycsapás „66-os pályázó” III. díjazott: Albert Levente (Sepsiszentgyörgy) „31-es pályázó” Dicséretben részesült: Bajcsi Levente(Bereck) – Tavaszi napozás „64-es pályázó” Szabó Lehel (Kézdivásárhely) – Csigafutam „42-es pályázó” Közönségdíjban részesült: Miklós Károly (Sepsiszentgyörgy) – Olvadó Háromszék „2-es pályázó” Gratulálunk minden nyertesnek!

Köszönetet érdemel támogatásáért a Niko KFT, a Dentimed Kft, a kezdi.info, Kézdivásárhelyi sportiroda illetve minden médiapartner akinek a segítségével létrejöhetett ez a rendezvény.

Hírszerző: Ráduly Attila

Fotó: Biró Levente

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egyéb híreink

Video