Személyi jövedelemadója 2%-ával támogassa a Zöld Nap Egyesületet

share on:

Immár tíz éve dolgozunk azért, hogy Te is tisztább és egészségesebb környezetben élhess! A tavalyi évben a befolyt összeget a szervezet fejlesztésére és rendezvények szervezésére fordítottuk. Ezt a Te segítségeddel tudjuk folytatni! Ha az idén is minket támogattok akkor sok sok szuper programot fogunk tudni nektek szervezni, ebben biztosak lehettek!

Adóbevalláskor az adód 2 százalék felajánlással miért pont a Zöld Nap Egyesület tevékenységének támogatását érdemes segíteni?!?

  • A Zöld Nap fontosnak tartja a gyerekek, fiatalok környezettudatos nevelését. Önkénteseink segítségével tanítjuk a gyermekeket a szelektív hulladékkezelésre, komposztálásra, környezetünk védelmére.
  • Mert Egyesületünk fennállása óta gyakorlati programokra, iskolai és óvodai nevelésre használja az Ön felajánlását is.
  • Ne érezd, hogy jelentéktelen összeg amiről dönthetsz!

Az 2% felajánlása egy jó alkalom arra, hogy megmutassuk felelősséget vállalunk egy számunkra fontos ügyért, hogy elköteleződést mutatunk olyan társadalmi, környezeti problémák mellet, melyekért közösen, a civil szervezetekkel együtt tenni tudunk. Tudjuk, hogy sokan kérik tőled a befizetett adód 2%-át, és nagyon nehéz prioritási sorrendet felállítani. Mégis arra kérünk, hogy felajánlásoddal segítsd a felnövekvő generációk környezettudatos nevelését, támogasd a Zöld Nap Egyesület munkáját! További információ!

Előre is köszönjük, hogy felajánlásoddal kifejezed bizalmad a szervezet iránt! A felhívásunk megosztásáért pedig külön köszönet jár.

Csatolmany: 
Videó: 

zoldnap