Pörög a család! – családi vetélkedő az Őszi Sokadalmon

share on:

Zöld Nap Egyesület partnerségben a helyi Önkormányzattal az Őszi Sokadalom keretén belül Pörög a család! címmel újra megszervezi a családoknak szóló népszerű akadályversenyét. A vetélkedő célja a kézdiszéki (kézdivásárhelyi) családok összekovácsolása egy összetett program keretében, amely egyaránt fektet hangsúlyt a szórakozásra, valamint a mozgás, különbőző sportágak, gyakorlatok, logikai feladatok játékos megismerésére, végrehajtására és annak megoldására is.

Regisztrálni szeptember 8-ig lehet az office@zoldnap.info email címén, vagy a 0766-611 066 telefonszámon. A helyszínen nem lehet bejelentkezni, azaz a részvétel feltétele az elsődleges regisztráció, mivel a szervezők előzetesen készülnek szabályzattal, útmutatóval a gördülékeny verseny érdekében. A csapatban minimum 3 fő és maximum 6 fő lehet, szülő, nagyszülő, gyerekek, unokatestvérek stb.

Azok a csapatok, akik kedvet kaptak a vetélkedőhöz, a következő teendőket kell előzetesen végrehajtsák:

– regisztrációkor a csapatok előre kiválasztott névvel érkeznek

– kitöltik a regisztrációs ívet, melyben beleegyezésüket adják a személyes adatok feldolgozására, valamint az esemény alatt készült fényképek felhasználására a szervező intézmények által használt felületeken

– elfogadják a játék szabályzatát

A vetélkedő szeptember 10-én, 13 órától kezdődik a Gábor Áron téren. A csapatok a sok élmény és móka mellett ajándékkal is hazatérhetnek, amennyiben a képzeltbeli dobogó valamelyik fokára állnak. 

zoldnap