Négy óra alatt teltek be a helyek az Ezüst Akadémiára

share on:

Októberben veszi kezdetét az Ezüst Akadémia Oktatási Program harmadik évada, amelyet a Sapientia EMTE Csíkszeredai Kara, Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala, a Zöld Nap Egyesület és a Wegener Pro Sanitate Alapítvány közösen hoz tető alá. A jelentkezés szeptember 24-én indult, a felajánlott 180 hely négy óra alatt telt be. A szervezők további 80 embert írtak pótlistára, akik a hétfői nap folyamán regisztráltak a programsorozatra. 

Az Ezüst Akadémia újabb évada október 11-én indul Kézdivásárhelyen, és egészen 2019 májusáig kéthetente jelentkezik különböző témájú előadásokkal. A programra idén is hatalmas volt az érdeklődés, azonban a Vigadó Művelődési Ház befogadóképessége miatt korlátozni kellett a jelentkezők számát. 
A program során számos olyan előadás lesz, amely felkelti az érdeklődést, ugyanakkor hasznos tanácsokkal látja el a résztvevőket. Az előadók között szerepelnek hazai és külföldi nevek, annak érdekében, hogy minél színvonalasabb programot tudjanak kínálni az érdeklődőknek. Az előadásokat hatvan percesre tervezik, melynek végén van lehetőség a kérdések feltevésére és megvitatására. Az előadások kéthetente, 16.30-tól lesznek a Vigadóban.

 

zoldnap