Megjelent a Zöld Napok újság harmincnyolcadik száma!

share on:

Kedves Zöld Nap rajongók, érdeklődők! A Zöld Napok kiadvány idén, immár a harmadik számával köszönti a kedves érdeklődőket, melynek első lapján az évszak önkéntesét Sebestyén Henriettát köszönthetjük. Továbbá olvashatunk az egyesület tizenegy éves szülinapjának megünnepeléséről, a Bulgáriában, Vidin városában megszervezett ESC programon résztvevőinek beszámolójáról, a kerékpáros tevékenységek közül pedig a Nemere Útján történő kincskeresésről, a Bringázz az éjszakában - esti bringázásról, a szezonzáró kerékpártúráról, a szeptemberi Mozgó Délutánról, majd a fogyatékkal élő gyerekek számára szervezett harmadik Füstölő Aszfalt rendezvényről amit a Kendu Egyesület főszervezésével került lebonyólításra. 

Ugyanakkor tájékozódhatunk a Csillagösvény Egyesület által szervezett igen tanulságos és hasznos ikafalvi gyerekprogramról, valamint a Zöld Nap Egyesület által harmadik alkalommal sorra kerülő és nagy sikernek örvendő napközis táborról, valamint megismerhetjük a Heal the earth projekt két törökországi ESC önkéntes Ayten Kurnaz, Halis Özcan rólunk és az önkéntességről alkotott gondolatait. Ezen kívül színes és motiváló megjelenítést is láthatunk, amellyel a kiadvány népszerűsíteni próbálja az önkéntesség szépségét, hatékonyságát a „Légy önkéntes, tápláld a lelkedet!” jelmondattal.

Köszönjük szépen minden kedves közreműködőnek az áldozatos munkát, amivel részt vállaltak az újság létrejöttében. A Zöld Nap Egyesület negyedévenként megjelenő kiadványát keresse az egyesület székhelyén/honlapján!

Szerző: Kis Emese

zoldnap