Vegyes

share

2024. február 20 - 23 között a Zöld Nap Egyesület partnerségben a kézdivásárhelyi Sportirodával a 2024-es év első második táborát szervezi meg a céhes városban. A nappali táborba, olyan I - IV osztályos diákok jelentkezését várják, akik közel érzik magukhoz a természetet és a sportot ugyanakkor hajlandóak új kihívásokban részesülni, új dolgokat elsajátítva főként a kreatív újrahasznosítás és az egészséges életmód terén.

share

Idén utolsó alkalommal találkoztak a Zöld Nap Egyesület tagjai és önkéntesei, hogy ünnepi hangulatban zárják a 2023-as évet. Mozgalmas és nemzetközi programokkal teljes évet zárt a szervezet az idén is. Az eddigi szokásokat most sem törték meg, így a térség és Európa számos pontján megtalálhatóak voltak a Zöld Napos programok. A közgyűlést Mustafa Erol törökországi ESC önkéntes "ESC Times" újságnak a bemutatója nyította meg.

share

Az év vége felé közeledve számot vetünk azzal, hogy milyen eredményeket értünk el, hová jutottunk ebben az évben. A kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület immáron tizenötödik alkalommal szervez évzáró kiértékelést. Ezalatt az idő alatt hagyománnyá vált, hogy december hónap 29-én egy utolsó gyűlést tartunk, ahol számítunk a te jelenlétedre is.

Helyszín és időpont: a kézdivásárhelyi Sportszálló Társalgója, péntek délután 18:00!

Az évzáró Közgyűlés tervezett napirendi pontjai: 

share

Kedves ismerősök, önkéntesek, barátok, támogatók és látogatók! Köszönjük az egész éves támogatást, sok biztatást, segítséget! Köszönjük felajánlott személyi jövedelem adó 3.5%-át és a megfizethetetlen önkéntes órákat is! Az egyesület legnagyobb forrása a közreműködők által végzett hatalmas mennyiségű önkéntes munka, melynek nem lej a mértékegysége.

Ezek és a sok biztatás teszi lehetővé, hogy jövőre is megpróbáljunk legalább ekkora lelkesedéssel és kitartással dolgozni környezetünk védelmében.

share

December 20 és 21 között megrendezésre került a kézdivásárhelyi W. Wegener Parkban Karácsonyi gyermekváros, ahol a családok többek között részt vehettek a Pörög a család! karácsonyi változatán is. A hat fordulóból álló vetélkedőre 18 család nevezett be, melynek célja a családok mozgósítása, összehangolódása és természetesen a szórakozás volt. A rendezvényen készült fotók megtekinthetők a Zöld Nap Egyesület Facebook oldalán.

share

Zöld Nap Egyesület partnerségben a Wegener Pro Sanitate Alapítvánnyal a Karácsonyi​ Gyermekváros keretén belül Pörög a család! címmel újra megszervezi a családoknak szóló népszerű akadályversenyét. A vetélkedő célja a kézdiszéki (kézdivásárhelyi) családok összekovácsolása egy összetett program keretében, amely egyaránt fektet hangsúlyt a szórakozásra, valamint a mozgás, különbőző sportágak, gyakorlatok, logikai feladatok játékos megismerésére, végrehajtására és annak megoldására is.

share

Zöld Nap Egyesület szervezésében november 2-án, csütörtök este a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Központ dísztermében mintegy hetven érdeklődő jelenlétében vetített képes török nemzeti estre került sor.

share

Zöld Nap Egyesület örömmel tudatja, hogy 2023. november 2-án (csütörtök) 18 órakor a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Központ dísztermében Török nemzeti estre kerül sor. Az est házigazdái Gülcan Babir és Sinem Tosun, a Heal the earth, reloaded edition II projekt törökországi önkéntesei lesznek.

share

2023 szeptember 21-27 között a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület tizenötödik alkalommal ünnepelte meg a béke nemzetközi világnapját. A nap mottója: Együtt a békéért – tisztelet, biztonság és méltóság mindenkinek!  A változatosabbnál változatosabb tevékenységeket a kézdivásárhelyi Turóczi Mózes Gimnázium, a Nagy Mózes Főgimnázium, a Bod Péter Tanítóképző és a Molnár Józsiás Gimnázium több osztályába ellátogatva interaktív előadásokkal és különböző játékos, kézműves tevékenységekkel kezdték, felhívva a fiatalok figyelmét a béke fontosságára.

share

A Zöld Nap Egyesület csapatát új munkatárssal szeretnénk bővíteni, aki besegítene mindennapi tevékenységeinkben, nemzetközi projektjeink lebonyolításába. Csapatunkba frissen végzetteket is előszeretettel fogadunk.

Ami fontos számunkra:

Oldalak