Vegyes

share

Szeptember 30 - október 2 között az első fortyogófürdői Balloon fesztiválon pöröghettek a családok. A többfordulós vetélkedő  célja volt a családok összekovácsolása egy összetett program keretében, amely egyaránt fektetett hangsúlyt a szórakozásra, valamint a mozgás, különböző sportágak játékos megismerésére, végrehajtására és annak megoldására is.  A rendezvényen készült fotók megtekinthetők az egyesület Facebook oldalán.

share

A kézdivásárhelyi Rotary Klub az idén is csatlakozott a "Promenada inimilor" országos kampányhoz, partnerségben a Wegener Pro Sanitate Alapítvánnyal és a Zöld Nap Egyesülettel ezzel a könnyed, 3,5 km hosszúságú sétával. Szeretnék hangsúlyozni, hogy a nemzetközi ajánlások alapján már napi legalább 30 perc séta elegendő ahhoz, hogy nagy lépést tegyünk a szívbetegségek prevenciója érdekében. A szívünknek nemcsak érzelmi, hanem fizikai odafigyelésre is szüksége van.

share

Augusztus 16 - 19 között a Zöld Nap Egyesület partnerségben a kézdivásárhelyi Sportirodával az év ötödik bejárós táborát szervezi meg a céhes városban. A nappali táborba, olyan 7-10 év közötti fiatalok jelentkezését várják, akik közel érzik magukhoz a természetet és a sportot ugyanakkor hajlandóak új kihívásokban részesülni, új dolgokat elsajátítva főként a kreatív újrahasznosítás és az egészséges életmód terén.

share

Zöld Nap Egyesület harmadik alkalommal szervezte meg a négy hónapig tartó díjmentes örmény társalgási klubot a kézdivásárhelyi Sportszálló Társalgójában. Vidáman és sok nevetéssel telt el az alkalmankénti egy óra, melynek egyetlen részvételi feltétele az alapfokú angol nyelvismereti készség volt. Az eseményen készült fotók megtekinthetőek az egyesület Facebook adatlapján.

share

Július 2-án a csíkmadarasi parkban megszervezett Csíkmadarasi Közösségi Napokon pöröghettek a családok. A többfordulós vetélkedő  célja volt a családok összekovácsolása egy összetett program keretében, amely egyaránt fektetett hangsúlyt a szórakozásra, valamint a mozgás, különböző sportágak játékos megismerésére, végrehajtására és annak megoldására is.  A rendezvényen készült fotók megtekinthetők az egyesület Facebook oldalán.

share

Május 30 - Június 1 között a kézdivásárhelyi W. Wegener Parkban megszervezett Gyerkőcfesztiválon pöröghettek a családok.

share

Immár tizenhárom éve dolgozunk azért, hogy Te is egy aktívabb, tisztább és egészségesebb környezetben élhess! A tavalyi évben is a befolyt összeget a szervezet fejlesztésére és rendezvények szervezésére fordítottuk. Ezt a Te segítségeddel tudjuk folytatni! Ha az idén is minket támogattok akkor sok sok szuper programot fogunk tudni nektek szervezni, ebben biztosak lehettek!

Adóbevalláskor miért pont a Zöld Nap Egyesület mindennapi tevékenységeit érdemes segítened?!?

share

Április 22-én a tizenkettedik Tavaszi Zöld Napok keretén belül került sor a kézdivásárhelyi civil kerekasztal megszervezésére a Civilek Háromszékért Szövetség (CIVEK) és a Zöld Nap Egyesület kezdeményezésében. A találkozón tizennégy civilszervezeti képviselő vett részt, jelen volt dr. Szilveszter Szabolcs céhes városbeli alpolgármester is. A fotók a Zöld Nap Egyesület Facebook oldalán megtekinthetőek!

share

Zöld Nap Egyesület harmadik alkalommal szervezte meg a négy hónapig tartó díjmentes török társalgási klubot a kézdivásárhelyi Sportszálló Társalgójában. Vidáman és sok nevetéssel telt el az alkalmankénti egy-két óra, melynek egyetlen részvételi feltétele az alapfokú angol nyelvismereti készség volt. Az eseményen készült fotók megtekinthetőek az egyesület Facebook adatlapján.

share

A Zöld Nap Egyesület 2022 március végétől harmadik alkalommal indította el az örmény társalgási klubot.  A házigazda szerepét Davit Mamulyan és Lilit Araqelyan Heal the earth, reloaded edition ESC önkéntesei töltik be, akik alkalmanként mindent megtesznek azért, hogy minél jobban átadják és megismertessék ezen különleges, egyedulálló nyelv fortélyait a résztvevőknek. A társalgási klubon készült fotók megtekinthetőek az egyesület Facebook oldalán

Oldalak