Vegyes

share

Szeptember 16 - 17 között a kézdivásárhelyi Fortyogófürdőn a második X Balloon Festen pöröghettek a családok. A hat fordulóból álló vetélkedőre 15 család nevezett be, célja volt a családok összekovácsolása egy összetett program keretében, amely egyaránt fektetett hangsúlyt a szórakozásra, valamint a mozgás, különböző sportágak játékos megismerésére, végrehajtására és annak megoldására is. A rendezvényen készült fotók megtekinthetők az egyesület Facebook oldalán.

share

A Zöld Nap Egyesület szeptember 11-től ötödik alkalommal indította el a török társalgási klubot. A házigazda szerepét Gülcan Babir és Sinem Tosun a Heal the earth, reloaded edition II ESC önkéntesei töltik be, akik alkalmanként mindent megtesznek azért, hogy minél jobban átadják és megismertessék ezen különleges nyelv fortélyait a résztvevőknek. A társalgási klubon készült fotók megtekinthetőek az egyesület Facebook oldalán. 

share

A Zöld Nap Egyesület csapatát új munkatárssal szeretnénk bővíteni, aki besegítene mindennapi tevékenységeinkben, nemzetközi projektjeink lebonyolításába. Csapatunkba frissen végzetteket is előszeretettel fogadunk.

Ami fontos számunkra:

share

Gülcan Babir és Sinem Tosun a Zöld Nap Egyesület törökországi ESC önkéntesei szeretettel hozzák tudomásodra, hogy 2023. szeptember 11-től minden hétfő délután 18.00 órai kezdettel újra megszervezik a török társalgási klubot. Ha többet szeretnél megtudni Törökország gyönyőrű kultúrájáról vagy csak elsajátítani pár alapszót törökül várunk szeretettel.

share

A Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete június 30-án a Sokadalom keretén belül tizenegyedik alkalommal szervezte meg a nagy sikernek örvendő 19. századi piaci körképre keresztelt rendezvényt. Az eseményen készült fotók az egyesület Facebook oldalán tekinthetőek meg. 

share

Zöld Nap Egyesület negyedik alkalommal szervezte meg a négy hónapig tartó díjmentes török társalgási klubot a kézdivásárhelyi Sportszálló Társalgójában. Vidáman és sok nevetéssel telt el az alkalmankénti egy-két óra, melynek egyetlen részvételi feltétele az alapfokú angol nyelvismereti készség volt. Az eseményen készült fotók megtekinthetőek az egyesület Facebook adatlapján.

share

Május 31 - Június 1 között a kézdivásárhelyi W. Wegener Parkban megszervezett Gyerkőcfesztiválon pöröghettek a családok. A hat fordulóból álló vetélkedőre 24 család nevezett be, célja volt a családok összekovácsolása egy összetett program keretében, amely egyaránt fektetett hangsúlyt a szórakozásra, valamint a mozgás, különböző sportágak játékos megismerésére, végrehajtására és annak megoldására is. A rendezvényen készült fotók megtekinthetők az egyesület Facebook oldalán.

share

Zöld Nap Egyesület partnerségben a Wegener Pro Sanitate Alapítvánnyal és a Vigadó Művelődési Házzal a Gyerkőcfesztivál keretén belül Pörög a család! címmel újra megszervezi a családoknak szóló népszerű akadályversenyét. A vetélkedő célja a kézdiszéki (kézdivásárhelyi) családok összekovácsolása egy összetett program keretében, amely egyaránt fektet hangsúlyt a szórakozásra, valamint a mozgás, különbőző sportágak, gyakorlatok, logikai feladatok játékos megismerésére, végrehajtására és annak megoldására is.

share

2023. március 17-19. között került sor a DigiON című partnerségi projekt nemzetközi záró konferenciájára a szlovén fővárosban Ljubljanában. A DigiON projekt együttműködve az olasz, a szlovén és a székelyföldi tanárokkal a digitális technológia biztonságos és felelős használatát segíti elő az általános iskolai tanulók körében.

share

2023. április 22-én (szombat) délután 19.00 órai kezdettel a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Ház Dísztermében a Zöld Nap Egyesület szervezésében kerül sor az év első örmény nemzeti estjére. Ezen alkalommal Alik Mazmanyan és Mariam Evanesyan a Heal the earth, reloaded edition II projekt örményországi ESC önkéntesek mutatják be a szülőföldjüket egy interaktív bemutató segítségével. Az est során megtudhatnak többet Örményországról, híres örményekről, ünnepekről és hagyományos ételekről.

Oldalak