Sport

share

A Zöld Nap Egyesület partnerségben a kézdivásárhelyi Sportirodával immár nyolcadik éve, hogy rendszeresen rendezi meg a Mozgó Délután elnevezésű eseményt, melynek negyvenharmadik változatára csütörtökön szeptember 22-én került sor. A rendezvényen készült fotók az egyesület Facebook oldalán megtekinthetőek. 

share

A Zöld Nap Egyesület partnerségben az Önkormányzat Sportirodájával szeptember 22 - én, csütörtök délután 16-18. óra között a 2022-es év ötödik Mozgó Délutánját szervezi meg a céhes városi Sportcsarnokban és annak környékén. A rendezvény célja felhívni a figyelmet az egészséges életmódra és az egészségmegőrzésre egyaránt, amelyet a mozgás népszerűsítésén túl számos kísérő programmal igyekeznek elősegíteni.

share

Zöld Nap Egyesület és a kézdivásárhelyi Sportiroda újra kerékpáros felvonulást szervez a céhes városban az Európai Mobilitási Hét alkalmával a szeptemberi Mozgó Délután keretén belül.

share

2022. szeptember 24-én (szombat) a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület partnerségben a Kendu Egyesülettel a Nemere Útján szezonzáró biciklitúrát szervez a céhes városból. A megmozdulás alkalmával az alábbi településeket érintik: Kézdivásárhely - Szentkatolna - Hatolyka - Martonfalva - Márkosfalva - Márkosfalva - Csernáton - Kézdivásárhely. Indulás reggel 10:30 perckor a Kicsid Gábor Sportcsarnoktól, hazatérés a délutáni órákban.

share

A kézdivásárhelyi Kendu Egyesület partnerségben a Zöld Nap-, a Pro Pectus-, a Salvatore-, a kézdivásárhelyi Nők és a Székely Kutya Klub egyesülettel egy év kihagyást követően idén negyedik alkalommal szervezte meg a Füstölő aszfalt című rendezvényét, melynek célközönsége a különböző fogyatékkal élő gyerekek és felnőttek voltak. 2022.

share

A kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület augusztus 14-én a Nemere Útján egy könnyen teljesíthető kerékpártúrával folytatta az idei szezont. A szervezők a vasárnapi kerékpártúrát egyúttal honismereti túrának is szervezték. Az eseményen készült fotók az egyesület Facebook oldalán tekinthetőek meg. 

share

2022. augusztus 14-én (vasárnap) reggel 10 órakor a Zöld Nap Egyesület biciklitúrát szervez a céhes város Sportcsarnokától az elmúlt években kialakított Nemere Útján. A megmozdulás alkalmával az alábbi településeket érintik: Kézdivásárhely - Torja - Kézdikővár -  Szárazpatak - Kiskászon - Kézdiszentélek - Kézdivásárhely. A túrakerékpározás remek kikapcsolódást, sportolási lehetőséget, valamint testi és lelki feltöltődést biztosít a résztvevők számára. A túra folyamán kulturális - természeti látványosságok megtekintésére is sor fog kerülni.

share

Zöld Nap Egyesület július 16-án nyolcadik alkalommal szervezte meg az Elemér a Nemerén kerékpáros kincskeresést a Nemere Útján. A szombati eseményre 15 csapat 49 fővel nevezett be. A rendezvény hosszabb útvonala 40 km-es a rövidebb pedig 30 km-es távlatban volt feltérképezve, köztük az alábbi településeket érintve: Kézdivásárhely, Kézdiszentlélek, Kézdiszentkereszt, Bélafalva, Esztelnek - Kurtapatak - Kézdivásárhely.

share

2022. július 16.-án a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület megszervezi a nyolcadik kerékpáros kincskeresést a Nemere Útján. A kincskeresésre korhatártól függetlenül várják azon személyek jelentkezését, akik szeretnek kerékpározni és szeretik a kihívásokat, kalandokat. Jelentkezési határidő: július 14, a 0766.611066-os telefonszámon vagy az office@zoldnap.info-n. A helyek száma korlátozott.

share

A kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület június 18-án a Nemere Útján egy könnyen teljesíthető kerékpártúrával folytatta az idei szezont. A rendezvényen készült fotók megtekinthetők a Zöld Nap Egyesület Facebook oldalán.

Oldalak