Kiadványok

share

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén ismét elkészült a Zöld Napos színes falinaptár, melyet az idei évben Ayten Kurnaz a Heal the earth projekt török önkéntese készített el. 2020 lassan a végéhez ért és itt állunk a következő év ajtaja előtt. Lesznek napok, melyek rövidebbnek tűnnek, néhány hosszabbnak, és nem biztos, hogy majd mindent megvalósítunk amit a jövő évre terveztünk. De egy dolog biztos: minden a hozzáállástól függ. Birkózzunk meg a ránk váró feladatokkal álljunk a dolgokhoz pozitívan.

share

A kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület, Légy önkéntes, tápláld a lelkedet! legújabb projektjében egy széleskörű kampányt dolgozott ki, amelyet gazdagon illusztrált – online és nyomtatott formában is elérhető – kiadványba foglalt. A közlöny alapvetően az önkéntesség kultúrájának minél szélesebb körben történő elterjedését és annak népszerűsítését szorgalmazza, valamint több társadalmi réteget megszólítva, tudatosít ennek előnyeiről, szépségeiről és következményeiről.

share

Kedves Zöld Nap rajongók, érdeklődők! A Zöld Napok kiadvány idén, immár a harmadik számával köszönti a kedves érdeklődőket, melynek első lapján az évszak önkéntesét Sebestyén Henriettát köszönthetjük.

share

Kedves Zöld Nap rajongók, érdeklődők! A kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület ismét egy újabb – ezúttal, idén a második – számával köszönti a kedves érdeklődőket, melynek első lapján Lénárt Paulát az évszak önkéntesét, valamint azokat a civil szervezeteket, és Év önkénteseit köszönthetjük, akiket a Civilek Háromszékért Szövetség (CIVEK) a közelmúltban díjazott a tavaly kifejtetett tevékenységeikért.

share

Kedves Zöld Nap rajongók, érdeklődők! A Zöld Napok kiadvány 2020-as év első számával köszönti a kedves érdeklődőket a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület, melynek első lapján az évszak önkéntesét Szabó Attilát köszönthetjük.

share

Kedves Zöld Nap szimpatizánsok! Eredményekben gazdag új évet kívánva, örömmel értesítjük önöket, hogy megjelent a Zöld Nap Egyesület 2020-as év első száma, melyben rendszerint elsőként az évszak önkéntesét köszönthetjük Mihály Csaba személyében, majd ezt követően a tavaly lezajlott eseményekről tájékozódhatunk.

share

Csütörtök délután több mint hatvan érdeklődő jelenlétében mutatták be az ozsdolai Zsögön Zoltán Művelődési Otthonban Kis Emese Háromszéki emlékfák nyomában című könyvét. A Bod Péter Tanítóképző oktatója több éves munkával kötetbe gyűjtötte a millenniumi és erzsébeti emlékfákat, illetve a kastélyparkokat, emlékerdőket, a könyvben gazdag, színes képanyag és könyvészet is található. A könyvbemutatón készült fotók megtekinthetők a szervezet Facebook oldalán!

share

Minden újév tervekkel kezdődik, de „visszapillantani” is szükséges. Hihetetlenül gyorsan elrepült a 2019-es év is, s azt kell mondanunk, hogy idén sem volt időnk unatkozni, mert mindig volt mit szervezni. Visszatekintve az eddig megvalósított, valamint a folyamatban levő programokra kijelenthetjük, hogy sikeres volt az elmúlt időszak, sikerült egy pluszt hozni a kézdiszéki civil életbe, maradandó eredményeket felmutatni.

share

Kedves Zöld Nap barátok, érdeklődők! Megjelent a Zöld Nap Egyesület harmadik, azaz a nyári és őszeleji programok összesítő száma, melynek fedőlapján, a városunkban első alkalommal sorra kerülő Grúz Nemzeti Est plakátja mellett, az évszak önkéntesét Kónya Lászlót köszönthetjük. A borítólap az egyesület életének egy rendkívülien fontos eseményről, a tíz éves jubiláló ünnepélyéről tájékoztat, továbbá pedig a Kecskemét melletti Lakiteleken sorra került „Sense and Emotion” ifjúsági csere beszámolójáról, a Tekerj egy jó célért!

share

Kedves Zöld Nap barátok, érdeklődők! A kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület, idén a második számával köszönti a kedves érdeklődőket, melyben a hagyományokhoz híven elsőként az évszak önkéntesét köszönthetjük Kis Emese személyében. Ezt követően tájékozódhatunk, az immár tízedik alkalommal sorra került Tavaszi Zöld Napok eseményeiről, az orosz suli sikereiről, az EVS önkéntesek által, a csíkszeredai Sapientia EMTE-en tartott interaktív előadásról.

Oldalak