Karitatív

share

Immár tizenöt éve dolgozunk azért, hogy Te is egy aktívabb, pörgősebb, változatosabb, tisztább és egészségesebb környezetben élhess! A tavalyi évben is a befolyt összeget a szervezet fejlesztésére és rendezvények szervezésére fordítottuk. Ezt a Te segítségeddel tudjuk folytatni! Ha az idén is minket támogattok akkor sok sok helyi és nemzetközi szuper programot fogunk tudni nektek szervezni, ebben biztosak lehettek!

Adóbevalláskor miért pont a Zöld Nap Egyesület mindennapi tevékenységeit érdemes segítened?!?

share

Két év után újra nagy élmény volt átélni az újévi meleg étel örömét Kézdivásárhely főterén. Bárki aki elért a főtérre szombaton, 2023. január 7-én finom kolbászos lencselevest fogyaszthatott el. Három órakor kezdődött az ételosztás, de néhányan elsősorban kisnyugdíjasok és nagycsaládosok, már fél háromtól a helyszínen várakoztak, hogy meleg ételt vihessenek haza.

share

Két év után újra megszervezésre kerül az Újévi Meleg Étel közösségi kezdeményezés, Kézdivásárhely főterén 2023. január 7-én. Az eddigi kiadásokhoz híven Kézdivásárhely központjában, a Gábor Áron szobor mögötti téren várnak minden csatlakozni vágyót egy meleg ételre az új év első szombatján, délután 3 órától.

Az idei meleg étel elkészítésében a Kati Konyha segít ez alkalommal szokásos, közkedvelt fogással. A felszolgálásban a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület önkéntesei segítenek.

share

Újra nagy élmény volt átélni az újévi meleg étel akció örömét a céhes város főterén, melyet hatodik alkalommal is Héjja Tamás kezdeményezett. A szervezők a szombat délutáni eseményre kilátogatókat mézespogácsával, mentateával, faszénen sütött miccsel, kenyérrel és mustárral várták. A rendezvényen készült fotók megtekinthetőek az egyesület Facebook adatlapján.

share

2020. január 4-én, az új év első szombatján hatodik alkalommal Újévi Meleg Ételre kerül sor Kézdivásárhely főterén a Gábor Áron szobornál délután 13 órától – az eddigi 15 órai kezdettől eltérően. Az idei meleg étel sokak kedvence, ami első alkalommal helyben készül el.

A felszolgálásbán részt vesznek a Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete, a Zöld Nap Egyesület, a 34. Számú Gábor Áron Cserkészcsapat, Süti Éden, Kreakids Studio. Az eseményt támogatják a számos önkéntes mellett a Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala is. A karitatív rendezvény szervezője Héjja Tamás.

share

A Háromszéki Közösségi Alapítvány (HKA) és a Zöld Nap Egyesület péntek délután szervezte meg Kézdivásárhelyen a Tekerj egy jó célért! biciklis akció ötödik kiadását, amelyre 859 bringázó (480 felnőtt + 379 gyerek) nevezett be. Az esemény kiemelt támogatója a Zarah Moden Kft. és a New Fashion Rt. volt.

share

Ötödször is megszervezik a Tekerj egy jó célért! programot – jelentették be a kezdeményezők a Zöld Nap Egyesület székhelyén. A sajtótájékoztatón az akcióval kapcsolatos fontosabb információkról tájékoztattak a főszervezők, a Háromszéki Közösségi Alapítvány (HKA) és a Zöld Nap Egyesület képviselői, akik első jótékonysági akciójukat 2014-ben rendezték meg a céhes városban. A sajtótájékoztatón készült fotók a Facebook oldalon tekinthetőek meg.

share

2019 első felében határozta el a Zöld Nap Egyesület vezetősége, hogy az idén a harmadik alkalommal megszervezett Civil Licitre nyújt be pályázatot. A három tagú zsűri pozitív elbírálása felhatalmazást adott a liciten való megmérettetésre. A Civil Licitet városunkban, (Kézdivásárhely) a Háromszéki Közösségi Alapítvány valamint a Wegener Pro Sanitate Alapítvány szervezi sikeresen,  immáron harmadik éve.

share

Újra nagy élmény volt átélni az újévi meleg étel akció örömét a céhes város főterén, melyet ötödik alkalommal is Héjja Tamás kezdeményezett. A szervezők a szombat délutáni eseményre kilátogatókat füstölt sajttal és tökmaggal ízesített zellerkrémlevessel, mézes- és tepertőpogácsával várták. A rendezvényen készült fotók megtekinthetőek az egyesület Facebook adatlapján.

share

2019. január 5-én, az új év első szombatján ötödik alkalommal Újévi Meleg Ételre kerül sor Kézdivásárhely főterén a Gábor Áron szobornál, délután 15 órakor. Felelősen környezetünkért, közösségünkért!

Az 1000 adag felszolgálásbán részt vesznek a Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete, a Zöld Nap Egyesület, a 34. Számú Gábor Áron Cserkészcsapat, Jazz Bistro, Bujdosó vendéglő, Francia Pékség, Süti Éden, Kreakids Studio.

Az eseményt támogatják a számos önkéntes mellett még a Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala is. Az rendezvény szervezője Héjja Tamás.

Oldalak