Ifjúság

share

Szeretsz sportolni, esetleg érdekel az egészséges táplálkozás? Szereted tudatosan élni az életed, és szívesen inspirálnál erre másokat is? Akkor neked is itt a helyed. A Zöld Nap Egyesület 18-30 éves résztevőket keres a Re-style your life to live a healthy life nemzetközi ificserén való részvételre, amely 2019.

share

A Zöld Nap Egyesületnél hosszú évekre visszanyúló hagyománya van a kerékpáros programoknak. Szeptember 12-15 között megadatott a lehetőség, hogy partnerségben a Kendu Egyesülettel az Ifjúsági és Sportminisztérium résztámogatásával újra megszervezzen egy bringás tábort.

share

Szeptember 4-6 között került sor a Zöld Nap Egyesület szervezésében a Re-style your life to live a healthy life! (Tervezd újra napjaidat az egészséges életért) 2019-1-RO01-KA105-062187 projekt előkészítési tréningjére a céhes városban az Erasmus + program résztámogatásával.

share

Szeptember 1-én az Őszi Sokadalom keretében az Ifjúsági téren negyedik alkalommal állított fel egy standot a Zöld Nap Egyesület. A résztvevőknek többek között lehetőségük volt a különböző zöld játékok mellett az idén is benevezni a Nézz Szét elnevezésű izgalmas felfedezőtúrába, minél több különlegességet megtudva a céhes városról. Az eseményen készült fotók az egyesület Facebook oldalán tekinthetőek meg.

share

A kerékpározás, a szaladás és a túrázás minden sportkedvelő fiatal álma. A környék településeit megismertetni, kalandokra lehetőséget adni minden felnőtt célja. 2019.

share

Gondolkodtatok el már azon, hogy mi minden előtt sétáltok el nap mint nap? Vagy, hogy mi minden vesz el az utcák forgatagában?  Milyen lehetőségeket rejt magában egy városi séta?

share

Kedves Fiatalok! Egy újabb lehetőséget kínál nektek a Zöld Nap Egyesület, hogy kipróbálhassátok magatokat! Ha elmúltál 18 de még nem töltötted be a 31. életévedet, és szívesen ellátogatnál Egerbe, hogy ott más fiatalokkal találkozhass akkor jelentkezz "Társas magány" címmel induló ifjúsági cserére. A program az Erasmus+ Program résztámogatásával valósul meg 2019. szeptember 15-22 között egri, felvidéki és székelyföldi fiatalokkal.

share

2019. június 23-30. között a Zöld Nap Egyesület képviseletében egy újabb magyarországi ifjúsági cserén vettek részt kézdiszéki fiatalok. Az ifjúsági csere a közkedvelt kirándulóhelyen a Kecskemét melletti Lakiteleken került megrendezésre, ahol a résztvevők egy erdei iskolában voltak elszállásolva. Az ificserén készült fotók az egyesület Facebook oldalán tekinthetőek meg.

share

2019. június 16-23 között került megszervezésre a kecskeméti Családok Határtalanul Alapítvány által az Open Air Europe (Szabadtéri Európa) ifjúsági csere Galyatetőn, Magyarországon. A nyolc napos cserébe partnerként kapcsolódott be a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület, kinek köszönhetően 13 kézdiszéki (Kézdivásárhely, Csernáton, Albis és Gelence) fiatal Derzsi Katalin és Ráduly Attila csapatvezetők által is eljuthatott a csodálatos Mátrába.

share

Első alkalommal szerveztek családi vetélkedőt a KSE napok keretén belül Kézdivásárhelyen Pörög a család! címmel. A több fordulós vetélkedő célja volt a kézdiszéki családok összekovácsolása egy összetett program keretében, amely egyaránt fektetett hangsúlyt a szórakozásra, valamint a mozgás, különböző sportágak játékos megismerésére, végrehajtására és annak megoldására is. A rendezvényen készült fotók megtekinthetők az egyesület Facebook oldalán.

Oldalak