Önkéntesség

share

Megnyert ESC pályázat keretében a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület 2022. szeptember 1-től 1 évre egy magyarországi önkéntest fogad. Olyan 18 - 30 év közötti fiatalt keresünk, aki szereti a természetjárást, érdeklődik a sport és a környezetvédelem iránt, legalább alap szinten beszél angolul, nem mellesleg szeretne több hónapot egy vidám, kreatív és befogadó közösségben eltölteni.

share

Hivatalosan is véget ért a tanítás. Itt az ideje, hogy a nyári vakáció is hasznosan teljen el. Amennyiben szeretnéd magad kipróbálni itt a Zöld Nap Egyesületben, mint önkéntes, várunk Téged is!

Kiket várunk?

share

A budapesti Hungary Helps Ügynökség Nonprofit Zrt. 2022. augusztus 1-től 3 erdélyi önkéntest fogad, egy évre, Budapesten, egy megnyert ESC (Európai Szolidaritási Testület) pályázat keretén belül. A jelentkezési határidő június 30. Az Ösztöndíjprogram Keresztény Fiataloknak program által olyan 18 év feletti és a 30. életévüket még be nem töltött fiatalok számára adunk lehetőséget akik heti 38 órában szeretnének önkénteskedni.

share

2022. június 7-én a Zöld Nap Egyesületet Krecht Gyöngyvér, a sepsiszentgyörgyi Székely Mikó Kollégium tanárnője hívta meg, hogy az 57 tizedikes hallgatóknak tartsanak egy interaktív ismertetőt a szervezet mindennapi tevékenységéről és az önkéntes lehetőségekről. Az eseményen készült fotók megtekinthetőek az egyesület Facebook oldalán.

share

2022. május 16-án a Zöld Nap Egyesületet dr. Nistor Laura, a Sapientia EMTE Csíkszeredai Karának egyetemi docense hívta meg, hogy a másodéves Szociológia szakos hallgatóknak tartsanak egy interaktív ismertetőt a szervezet mindennapi tevékenységéről és az önkéntes lehetőségekről. Az eseményen készült fotók megtekinthetőek az egyesület Facebook oldalán.

share

2022. március 17-én a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület  Bonda Anna-Mária iskolaigazgató meghívásának eleget téve a dálnoki Darkó Jenő általános iskolába látogatott el. Az eseményen készült fotók megtekinthetőek a szervezet Facebook oldalán.

share

Márton Fanni-Bíborka több mint egy éve részese a szervezetnek, és ez idő alatt rengeteg kedves, segítőkész, támogató és együttműködő emberrel ismerkedett meg. Összesen 438 óraszámmal érdemelte ki az Év önkéntese díjat.  A Zöld Naposok nagyra értékelik a munkáját, olyannyira, hogy megválasztották az Év önkéntesének. A szervezet vezetősége ezúton is köszöni Emesének az önzetlen kitartását és reméli a lelkesedése a továbbiakban is töretlen marad!

Az alábbiakban a Zsögön-Bögözi Abigél által készített interjú olvasható el: 

share

2022. február 10-én a kézdivásárhelyi Bod Péter Tanítóképző IX. B kisgyermeknevelő osztályának vendége volt a Zöld Nap Egyesület csapata, Petek Taykan török ESC önkéntesek, valamint Ráduly Attila a szervezet elnöke. Az eseményen készült fotók megtekinthetők az egyesület Facebook oldalán.

share

2022. február elején a Zöld Nap Egyesület vezetősége az önkéntesei számára az év első csapatépítő tréningjét szervezte meg. A kétnapos tréning tartalmazott interaktív előadást, kvízt, csoportépítő, bemelegítő jégtörőket, valamint filmvetítést is. Az eseményen készült fotók megtekinthetőek az egyesület Facebook oldalán.

share

Kedves Fiatalok! Újabb lehetőséget kínál nektek a Zöld Nap Egyesület, hogy kipróbálhassátok magatokat! Ha elmúltál 17 de még nem töltötted be a 36. életévedet, és szívesen ellátogatnál Heves megyébe, hogy ott más fiatalokkal találkozhass akkor jelentkezz az ifjúsági cserékre. A program az Erasmus+ Program résztámogatásával valósul meg 2022. március 22 - 29. között egri, kárpátaljai, vajdasági, felvidéki és székelyföldi fiatalokkal.

Oldalak