Önkéntesség

share

Április 25-én, csütörtök délelőtt 9:30 perckor a Zöld Nap Egyesület sajtótájékoztatót tart a szervezet irodájában. Ebből az alkalomból a projekt megvalósítói, mentorai partnereikkel karöltve a projekt eredményeit foglalják össze. A 2018. május elején kezdődött program során egy örmény, egy magyar, egy orosz és két spanyol önkéntes kezdte el aktivitását a céhes városban.

A szervezet által megnyert és lebonyolított "Friends of the environment" projekt az Erasmus plusz program résztámogatásával valósul meg.

share

2019. április 9-én a Zöld Nap Egyesületet dr. Gergely Orsolya, a Sapientia EMTE Csíkszeredai Karának egyetemi adjunktusa hívta meg, hogy a harmadéves Szociológia és HR szakos hallgatóknak tartsanak egy interaktív ismertetőt a szervezet mindennapi tevékenységéről és az önkéntes lehetőségekről. Az eseményen készült fotók megtekinthetőek az egyesület Facebook oldalán.

share

Megnyert ESC pályázat keretében a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület 2019. május 4-től 12 hónapra egy magyarországi önkéntest fogad. Olyan 18 - 30 év közötti fiatalt keresünk, aki szereti a természetjárást, érdeklődik a sport és a környezetvédelem iránt, legalább alap szinten beszél angolul, nem mellesleg szeretne három hónapot egy vidám, kreatív és befogadó közösségben eltölteni.

share

2019. március 20-án a Civilek Háromszékért Szövetség (CIVEK) hetedik alkalommal díjazta azokat a szervezeteket, akik a tavaly sikeres programokat bonyolítottak le. Bereczki Kinga az ernyőszervezet elnöke, valamint Kotta László alelnök adta át a díjakat, kiemelve, hogy idén az Év Civil szervezet díjat három egyesületnek ítélték oda. A rendezvényről készült fotók az egyesület Facebook oldalán érhetőek el.

share

Megnyert ESC pályázat keretében a kézdivásárhelyi Zöd Nap Egyesület 2019. május 3-tól három hónapra egy magyarországi önkéntest fogad. Olyan 18 - 30 év közötti fiatalt keresünk, aki szereti a természetjárást, érdeklődik a sport és a környezetvédelem iránt, legalább alap szinten beszél angolul, nem mellesleg szeretne három hónapot egy vidám, kreatív és befogadó közösségben eltölteni.

share

2018. november 30-án Zöld Nap Egyesület az önkéntesei számára az év utolsó csapatépítő tréningét tartotta meg. A tréning tartalmazott csoportépítő, kommunikációs, bemelegítő jégtörőket, valamint mozgásos játékokat. Az eseményen készült fotók megtekinthetőek az egyesület Facebook oldalán.

share

November 18 - 22 között Elena Ershova a Friends of the environment! projekt oroszországi önkéntese az Európai Önkéntes Szolgálat keretén belül részt vett a Román Nemzetközi Ügynökség által Brassóban szervezett félidős értékelési tréningen. A képzésen készült fotók megtekinthetőek a Zöld Nap Egyesület Facebook oldalán.

share

2018. november 9-én a kézdivásárhelyi Nagy Mózes Elméleti Líceum VII. C képzőművészeti osztálynak volt a vendége a Zöld Nap Egyesület csapata, Alen Margaryan örmény, Miguel Paya spanyol és Elena Ershova orosz EVS önkéntesek, valamint Ráduly Attila a szervezet elnöke. Az eseményen készült fotók megtekinthetők az egyesület Facebook oldalán.

share

Tavaly szeptember elsején érkeztem Budapestre a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület segítségével, hogy a Profilantrop Egyesület Filantrópia adományboltjában legyek EVS önkéntes. Ha akkor nem oda érkezek meg, most arról írnék, hogy Budapest be csodás, mert amúgy az is. Ez a beszámoló egy hatalmas köszönöm.

share

2018. október 23-án és 25-én a kézdivásárhelyi Bod Péter Tanítóképző XII A és XII B osztály vendége volt a Zöld Nap Egyesület csapata, Alen Margaryan örmény, Miguel Paya, Carmen Gallardo spanyol és Elena Ershova orosz EVS önkéntesek, valamint Ráduly Attila a szervezet elnöke. Az eseményen készült fotók megtekinthetők az egyesület Facebook oldalán.

Oldalak