GREEN SUN ASSOCIATION

  
  
  

Szavazás

Mit szoktatok tenni a kinőtt ruhákkal?
A kistesóm majd belenő!
22%
Kidobjuk szemétbe.
7%
Rászorulóknak adjuk
63%
Elvisszük cserebörzére!
7%
Összes szavazat: 532

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó van a webhelyen

Jelentkezz te is a Természet – Az élet forrása! című táborba

2016 szeptember 23-25 között a Zöld Nap Egyesület tanulmányi tábort szervez Bálványoson a Sport és Ifjúsági Minisztérium résztámogatásával. A tábor, mely a Természet – Az élet forrása! címet kapta, olyan 14-20 év közötti fiatalok jelentkezését várja, akik közel érzik magukhoz a természetet, képesek elszakadni pár napra a telekommunikációs eszközök világától ugyanakkor hajlandóak új kihívásokban részesülni, új dolgokat elsajátítva főként a kreatív újrahasznosítás terén. 
A változatos és játékos programok mellett célunk a környezettudatosságra nevelés, a természetvédelem fontosságára való felhívás, illetve a játékos tanulás előtérbe helyezése.
 
Jelentkezési határidő: szeptember 14.
 
Jelentkezni, érdeklődni Ráduly Attilánál a 0766.611066 -es telefonszámon, vagy az office@zoldnap.info e-mail címen lehet. A helyek száma korlátozott.
Minden jelentkezni kívánó fiatal a 14-ik életévét be kell töltse 2016. november 10-ig és egy pársoros levélben kell meggyőzze a szervező csapatot, arról, hogy neki igenis ott a helye a szeptemberben megszervezésre kerülő táborban, ugyanakkor vállalnia kell a 35 lejes hozzájárulási költséget. A résztvevők a teljes ellátás mellett, sok érdekes programban és meglepetésben fognak részesülni.
 

Olvasd online!

 

 

 

 

 

 

Látogatók száma: