GREEN SUN ASSOCIATION

  
  
  

Szavazás

Mit szoktatok tenni a kinőtt ruhákkal?
A kistesóm majd belenő!
22%
Kidobjuk szemétbe.
7%
Rászorulóknak adjuk
63%
Elvisszük cserebörzére!
7%
Összes szavazat: 532

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó van a webhelyen

Iskola Másként - vetélkedő a kézdikővári iskolában

Az Iskola másként hét 2016-ban is igen zsúfoltnak bizonyult a Zöld Nap Egyesület önkéntesei számára, hiszen nem volt egy olyan nap, amelyikre nem lett volna legalább egy aktivitás bejegyezve a környék számos oktatási intézményében. A tevékenység-sorozatot a kézdikővári általános iskolában kezdték, ahol egy egész napos programot vittek az egyesület tagjai, önkéntesei. Az eseményen készült fotók az egyesület Facebook oldalán megtekinthetőek.

A múlt hétfői rendezvényen Silvia Blanco Gonzalez, Jenya Ohanyan és Enrique De Paz Miguel, EVS önkéntesek, valamint Hodor Enikő, Derzsi Katalin és Ráduly Attila vett részt az egyesület részéről. Az oktatási intézmény udvarán egy játszó zónát alakítottak ki, majd az iskola 56 tanulóját csapatokba osztották és máris kezdődhetett az a verseny. A több órás vetélkedő fő célja a mozgás, a kreativitás, a logikus gondolkodás, valamint az el nem hanyagolható együttműködés, csoportmunka, versenyszellem fejlesztése volt melyek hosszú távon meghatározhatják tanulmányi sikereiket is. Az önfeledten játszó gyermekeket figyelve észrevehető volt, hogy a játék során a saját maguk elé állított akadályokat is örömmel és önként küzdik le.

A nap végén az első csapat jutalomként tanfelszereléssel térhetett haza.

Köszönjük a kézdikővári pedagógusok segítségét a játékok lebonyolításában, valamint a tevékenység utáni meghitt fogadtatást.

Fotó: Derzsi Katalin és Zhenya Ohanyan

Olvasd online!

 

 

 

 

 

 

Látogatók száma: