Gyereknapi foglalkozás a Pro Special Egyesület tagjainak

share on:

Zöld Nap Egyesület csapata felkérést kapott a Pro Special Egyesülethez tartozó, speciális nevelést igénylő gyerekek és családjaik számára, hogy tartson egy gyereknapi interaktív foglalkozást. A rövid programismertetőt követően a kézdivásárhelyi Kicsid Gábor Sportcsarnok előterében kezdetét is vette a zenés, mozgásos tevékenységsorozat. Az eseményen készült fotók az egyesület Facebook oldalán megtekinthetőek.

Örömteli hangulatban zajlott a hétfői esemény, melyet énekléssel indítottak, azt követően a Zöld Nap Egyesület elnöke, Ráduly Attila és a Heal the earth projekt ESC önkéntesei üdvözölték a jelenlévő családokat. A több mint egy órás rendezvény során a gyerekeknek lehetőségük volt együtt énekelni gyerek- és népdalokat, táncolhattak, illetve csapatokba szerveződve különböző ügyességi játékokban is kipróbálhatták magukat. Az akadálypályákon való túljutás sem okozott gondot, ha szükség volt rá, akkor kisegítették egymást, és a szüleik is szívesen részt vettek a játékokban.

Köszönjük a Pro Special Egyesület lelkes tagjainak segítségét a játékok lebonyolításában, valamint Gothár Melindának a meghívást.

Fotó: Farkas Orsolya és Halis Özcan

Videó: 

zoldnap