Felhívás - márciusi ifjúsági csereprogramban való részvételre!

share on:

Kedves Fiatalok! Újabb lehetőséget kínál nektek a Zöld Nap Egyesület, hogy kipróbálhassátok magatokat! Ha elmúltál 17 de még nem töltötted be a 36. életévedet, és szívesen ellátogatnál Heves megyébe, hogy ott más fiatalokkal találkozhass akkor jelentkezz az ifjúsági cserékre. A program az Erasmus+ Program résztámogatásával valósul meg 2022. március 22 - 29. között egri, kárpátaljai, vajdasági, felvidéki és székelyföldi fiatalokkal.

Az ificserék célja, hogy a résztvevő fiatalság számára felhasználható tudással, és ismeretanyaggal szolgáljunk, melyeket megismerve és elsajátítva képesek lesznek önállóan tájékozódni és megtervezni külföldi utazásaikat, amely hozzásegítheti őket jövőbeli céljaik megvalósításához. A projekt során 3 fő témakört jelöltünk ki: I. Munkavállalás miatti utazás, II. Tanulás céljából való utazás, III. Szabadidő eltöltése miatti utazás. 

Helyszín: Felsőtárkány (Eger mellett), 2-3 fős zuhanyzós szobákban. Az étkezés svédasztalos reggeli, ebéd és vacsora. Jelentkezési határidő február 20 a szabad helyek függvényében, előnybe a COVID-19 oltással rendelkezők. 

További információk érdeklődni és jelentkezni az office@zoldnap.info címen lehet vagy a 0766.611066 telefonszámon. Mindenképpen használd ki te is a lehetőséget és töltsd el a tél közepét Kelet-Magyarország szépséges tájain 

Jelentkezz minél előbb, hogy Te is mehess!!

zoldnap