Falinaptár a 2021-es évre

share on:

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén ismét elkészült a Zöld Napos színes falinaptár, melyet az idei évben Ayten Kurnaz a Heal the earth projekt török önkéntese készített el. 2020 lassan a végéhez ért és itt állunk a következő év ajtaja előtt. Lesznek napok, melyek rövidebbnek tűnnek, néhány hosszabbnak, és nem biztos, hogy majd mindent megvalósítunk amit a jövő évre terveztünk. De egy dolog biztos: minden a hozzáállástól függ. Birkózzunk meg a ránk váró feladatokkal álljunk a dolgokhoz pozitívan. Tegyünk meg mindent, következetesek lévén figyeljünk a Természet szeretetére, szűkebb és tágabb környezetünk megismerésére, a természet tiszteletére is.

Itt vár Önre a 2021–es év falinaptára, néhány tippel, és különleges zöld színnel jelölt napokkal, hogy egy kis színt vigyünk a mindennapjainkba. A kiadvány a zoldnap.info honlapról letölthető vagy megrendelhető a 0766-611066 telefonszámon.

Ára: 11 RON (13 oldalas A4-es méret). Eredményes, Fenntartható Zöld Napos új évet kívánunk! Tegyük együtt 2021-et egy gyönyörű, tudatos évvé!

Partner: az Európai Szolidaritási Testület

zoldnap