GREEN SUN ASSOCIATION

  
  
  

Szavazás

Mit szoktatok tenni a kinőtt ruhákkal?
A kistesóm majd belenő!
22%
Kidobjuk szemétbe.
7%
Rászorulóknak adjuk
63%
Elvisszük cserebörzére!
7%
Összes szavazat: 532

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó van a webhelyen

Évadnyitó Mozgó Délutánt szerveztek

A Zöld Nap Egyesület partnerségben a kézdivásárhelyi Sportirodával havi rendszerességgel szervezi meg a Mozgó Délután elnevezésű eseményt, melynek tizenhetedik változatára január 25-én került sor. Az eseményen készült fotók az egyesület Facebook oldalán megtekinthetőek.

Szerda délután a városi Sportcsarnokba látogatóknak lehetőségük volt szaladni, asztaliteniszezni, az újrahasznosítás jegyében játékokat készíteni és kipróbálhattak különböző fajátékokat is. Az esemény legnépszerűbb programja a "Gyere te is, táncolj velünk!" bizonyult, melyet Tuzson Erika táncoktató három gyerekével és a Bod Péter Tanítóképző lelkes diákjai részvételével bonyólított le. A színesebbnél színesebb programokat egy labda táncoltató vetélkedő zárta. A több korosztályban meghirdetett dekázási verseny nyertese Bede Roland lett. Az esemény elsősorban a kézdiszéki fiatalok bevonására összpontosul, de családoknak szóló programok is színesítik az ingyenes rendezvényt.

Alkalmanként a kisgyerekektől a felnőttekig minden korosztály képviselteti magát és kellemesen tölti el a két órát, a tervek szerint egy hónap múlva február végén is megszervezik, így aki lemaradt jöhet következőkor.

Fotó: Enrique De Paz

Olvasd online!

 

 

 

 

 

 

Látogatók száma: