Családos futást szerveztünk - KSE Napok

share on:

A Zöld Nap Egyesület és a kézdivásárhelyi Sportiroda május 4-én a KSE Napok alkalmából egy újabb futónapot szervezett a Sinkovits stadion udvarán. Az eseményen készült fotók megtekinthetőek az egyesület Facebook oldalán.

A lényeg ezúttal is a mozgáson, a szabad levegőn való tartózkodáson volt, azzal a különbséggel, hogy ezúttal elsősorban családoknak szólt a kiírás. A szerda délutáni rendezvényen 98 személy érezte úgy, hogy az eső előtti napsütést kihasználva összeköti a kellemest a hasznossal, és pár kört leszaladva tesz egy lépést egészsége megőrzéséért. A sportolás élménye mellé pedig ingyenes szórakoztató programokat is kínáltak a szervezők, ezzel is fokozva az esemény hangulatát.

A több kategóriában díjazott nyerteseknek ezúton is gratulálunk. Különdíjban részesült a legtöbb kört szaladó család (Szigyártó család), valamint a legnagyobb létszámban megjelenõ család is. A futódélután legfiatalabb résztvevője az egy éves Kocsis Kamilla, míg a legidősebb a a 82 éves Szabó Ilona volt. A szervezők köszönik jelenlévőnek a részvételt, a támogatóknak a segítséget.

Szerző: Ráduly Attila
Fotó: Davit Mamulyan és Fozocos George

Videó: 

zoldnap