Családos futást szerveztek

share on:

Zöld Nap Egyesület és a kézdivásárhelyi sportiroda május 26-án egy újabb futónapot szervezett a Sinkovits stadion udvarán. Az eseményen készült fotók megtekinthetőek az egyesület Facebook oldalán.

A lényeg ezúttal is a mozgáson, a szabad levegőn való tartózkodáson volt, azzal a különbséggel, hogy ezúttal elsősorban családoknak szólt a kiírás. A szerda délutáni rendezvényen 11 kézdiszéki család érezte úgy, hogy a júniusi napsütést kihasználva összeköti a kellemest a hasznossal, és pár kört leszaladva tesz egy lépést egészsége megőrzéséért. A sportolás élménye mellé pedig ingyenes szórakoztató programokat is kínáltak a szervezők, ezzel is fokozva az esemény hangulatát.

A több kategóriában díjazott nyerteseknek ezúton is gratulálunk. Különdíjban részesült a legtöbb kört szaladó család (Fazakas család), valamint a legnagyobb létszámban megjelenõ család (Voloncs-Németh család) is. A futódélután legfiatalabb résztvevője a másfél éves György Ádám, míg a legidősebb a 81 éves Szabó Ilona volt. A szervezők köszönik jelenlévőnek a részvételt, a támogatóknak a segítséget.

Szerző: Ráduly Attila
Fotó: Halis Özcan és Ana Jgerenaia

Videó: 

zoldnap