Török nemzeti est

share on:

Zöld Nap Egyesület örömmel tudatja, hogy 2022. március 22-én (kedd) 18 órakor a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Ház dísztermében Török nemzeti estre kerül sor. Az est házigazdája Petek Taykan, a Heal the earth, reloaded edition! projekt törökországi önkéntese lesz.

Ha eljössz akkor megismerheted a Kis-Ázsiában fekvő, gazdag történelmi múltú, 780 000 km2 területű Törökország kultúráját és hagyományait, betekintést nyerve az ország politikai helyzetébe és legfontosabb ünnepeibe is. Törökországot méltán nevezhetnénk a világ egyik legszínesebb, legváltozatosabb nevezetességekkel bíró, legcsodálatosabb országának, melyet sokban köszönhet két kontinens találkozásánál való fekvésének és fordulatos történelmének. Ugyanakkor az este folyamán megismerkedhetsz az ország legszebb városaival is, amit mindenképp érdemes meglátogatni! A prezentáció videókat, táncokat is magában foglal valamint Petek segítségével egy pár alapvető török szót is elsajátíthatsz.  Az esemény keretén belül esély adódik kérdések feltevésére is, ha valaki többet szeretne megtudni a törökökről.  A belépés díjtalan.

Médiatámogatók: Profi Rádió, Kezdi.info, Szék-helyek.ro, Székely Hírmondó, Siculus Rádió, Polyp Tv, Siculus rádió és a Háromszék

zoldnap