Bringázz az éjszakába IV. - Légy látható!

share on:

2021. augusztus 11-én, este 20:30 órai kezdettel a Zöld Nap Egyesület újra esti kerékpártúrát szervez. Az esemény elsődleges célja a kerékpározáshoz szükséges és a törvény által előírt kerékpáros láthatósági felszerelések használatának a népszerűsítése, tudatosítása. Mint tudjuk sötétben, kellő világítás nélkül láthatatlanok vagyunk. Ez nem csak saját magunk életét veszélyezteti, hanem másokét is és nem utolsó sorban a törvény tiltja az éjszakai kerékpározást megfelelő kivilágítás hiányában. 

Szerda este szeretettel várunk mindenkit a Sportcsarnok előtti térre, ahol a tekerés előtt a Senso KFT-vel az éjszakai láthatósági felszerelésekről tartunk egy bemutatót, melyeket a résztvevők ki is próbálhatnak. A rendezvényen való részvétel kötelező feltétele: első-hátsó lámpa, fényvisszaverő elem, azaz „macskaszem”, fényvisszaverő ruházat használata és javallott a bukósisak viselése is. Az eseményen saját felelősségére részt vehet minden kerékpáros, aki betöltötte a 14 évet. 

Regisztrálj be a rendezvény elején a helyszínen és a tekerést követően ajándékokat nyerhetsz. Az esemény a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt és az Európai Szolidaritási Testület résztámogatásával valósul meg.

Plakátterv: Halis Özcan

zoldnap