Biciklis kincskeresés a Nemere Útján

share on:

Szeretsz bringázni és él benned egy kis kalandvágy is? Akkor itt a helyed! Jelentkezz a Zöld Nap Egyesület újabb versenyére és keresd a Nemere Útján elrejtett kincseket.

A versenyre 3-4 fős csapatok jelentkezését várjuk 2014 szeptember 8-ig a 0766.611066-os telefonszámon valamint a zoldnapegyesulet@gmail.com email címen. Minden csapat saját magának választ nevet, mellyel benevez a versenyre és jelentkezésükkel elfogadja a verseny szabályait. A csapatokban minimum egy főnek nagykorúnak kell lennie. Amennyiben nem tudsz összeállítani egy teljes csapatot, az sem baj, majd beosztunk egy hiányos csapatba.

Amire szükségetek lesz: bicikli, fényképezőgép vagy okos telefon, kalandvágy, kreativitás, logikus gondolkodás, csapatnév, izolir, hálózsák. A szervezők biztosítják a szombat esti vacsorát, a vasárnapi reggelit és a szendvicseket a vasárnapi túrára, valamint az izolirok, hálózsákok elszállítását Kézdivásárhelyről az ikafalvi szálláshelyhez és vissza. A versenyben nem kimondottan a gyorsaság számít, hanem az útvonalon talált feladatok helyes megoldása, a kincsek feltárása. A rendezvény célja, hogy növeljük a lakosság érdeklődését a biciklitúrák irányába, rámutatva arra, hogy a biciklizés által nemcsak az egészséges mozgást gyakoroljuk, hanem ugyanabban az időben tágíthatjuk általános műveltségünk határait megismervén térségünket és fejleszthetjük kreativitásunkat valamint a csapatban való együttműködés szellemét is erősíthetjük ezáltal. Díjazás A szervezők az első két csapatot egy 200 Ron értékű nyereménnyel jutalmazzák, a díjat az eseményzáró sajtótájékoztatón adják át. Program: Szombat szeptember 13 Indulás a Sportcsarnok elől 12:30 perckor 13:00 - a feladatok megoldása, kincsek keresése Kézdivásárhely – Futásfalva - Ikafalva útvonalon 17:00 - a csapatok érkezése az ikafalvi kultúrotthonba 18: 00 - ikafalvi kincsek feltárása 19: 00 – vacsora 20: 00 – értékelés, zsűrizés, díjazás 22: 00 - A nap zárása Vasárnap szeptember 14 8:30 – Reggeli 9:30 – biciklitúra a Nemere Útján Ikafalva, Csernáton (Malom és Csókás feredő), Albis, Márkosfalva, Martonfalva, Hatolyka, Szentkatolna és Kézdivásárhely útvonalon. Támogató: Kovászna Megyei Sport- és Ifjúsági Igazgatóság, az Erasmus plusz program és az ikafalvi Református Egyházközség Médiatámogatóink: Profi Rádió, Transindex, Szék-helyek, Kezdi.info, Székely Hirmondó, Siculus Rádió, Polyp Tv, Háromszék

Plakátterv: Derzsi Katalin

zoldnap