Állat a természetben - fotópályázat eredményhirdetés és kiállítás megnyitó

share on:

 A Zöld Nap Egyesület és a Vigadó Művelődési Ház tisztelettel meghívja Önt és vendégeit Állat a természetben című fotópályázat eredményhirdetésére és a beérkezett pályaművekből megrendezett kiállítás megnyitójára. A 86 versenyző alkotásait itt megtekintheti. Szeptember végén lezárult a Zöld Nap Egyesület által meghirdetett fotópályázat Állat a természetben címmel. A pályázat célja volt a fotósok művein keresztül felhívni a figyelmet az állat és a természet közötti szoros kapcsolatra annak szépségeire és értékeinknek megóvására. A meghírdetett fotópályázatra számos értékes, izgalmas, gyakorta újszerű pályamű érkezett. Ezúton is megköszönjük valamennyi amatőr vagy hivatásos fotós és valamennyi önkéntes érdeklődő pályázatát, akik a 2013. augusztus 25 és szeptember 25 között meghírdetett fotópályázat keretében 238 fotóval járultak hozzá a pályázat sikeréhez.

 A pályázatra beérkezett, négy zsűri (Bede Gábor, Nagy Lajos, Kelemen Gábor és Vetró András) által értékelt legjobb fotók kiállítására és díjazására 2013. október 8-án (kedd) 18:00 -kor a kézdivásárhelyi Vigadó kistermében kerül sor. A kiállításon a zsűri által legjobbnak ítélt képek kerülnek bemutatásra. A 40 legjobb pályamű október ötödikétől elektronikusan megtekinthető lesz az alábbi linken is. A keddi megnyitó színvonalát Bartók Rebeka a Molnár Józsiás Gimnázium diákja zenei összeállítása, Cserkész Emese zongorakíséretével és Gema Puerma Castillo spanyol EVS önkéntes szavalása fogja emelni.

A legjobb fotók készítőit névre szóló oklevéllel és az alábbi díjakkal jutalmazzuk: I.díj: az Incitato Nemzetközi Művésztábor által felajánlott alkotás, ZNE ajándékcsomag II.díj: webkamera, ZNE ajándékcsomag III.díj: ZNE ajándékcsomag A Dicséretben részesülők: trikó Támogatók: Bethlen Gábor Alap, Niko Kft, Incitato Nemzetközi Művésztábor, a Vigadó Művelődési Ház és a Fiatalok Lendületben Program Médiatámogatóink: Profi Rádió, Transindex, Kezdi.info, Székely Hirmondó, Siculus Rádió, Polyp Tv, Háromszék Szerző: Ráduly Attila Plakátterv: Emmanuelle Baillet

zoldnap