Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Breaking News

Híreink

ACE – ifjúsági csere felhívás – Athén

Kedves Fiatalok! Egy újabb lehetőséget kínál nektek a Zöld Nap Egyesület, hogy kipróbálhassátok magatokat! Ha elmúltál 19 de még nem töltötted be a 28. életévedet, és szívesen ellátogatnál Görögország fővárosába Athénba, hogy ott más fiatalokkal találkozhass akkor jelentkezz „ACE” címmel induló ifjúsági cserére. A program az Erasmus+ Program résztámogatásával valósul meg 2024. március 7 – 13 között bolgár, finn, német, francia, olasz, portugál, spanyol és székelyföldi fiatalokkal.

“Active CITIZENSHIP in EUROPE” ificsere röviden ACE azt jelenti számunkra, hogy részt vegyünk a közösségünk életében, a demokráciában és a társadalomban, így segíthetünk meghatározni, megismerni a jövőnket is. 

Helyszín: WHEN IN ATHENS boutique hostel. A szálláshely számos ismert látnivaló közelében található, kevesebb mint 1 km-re a Benaki Múzeumtól, 11 perces sétára a Szintagma tértől és 1 km-re a Kükládiai Művészeti Múzeumtól. A városközpont pedig 1,1 km-re található a szálláshelytől. A szálló közelében lévő népszerű látnivalók közé tartozik az Athéni Nemzeti Régészeti Múzeum, Omónia tér és Lycabettus-domb. A legközelebbi repülőtér az Eleftherios Venizelos repülőtér, 19 km-re található. Továbbá, sétatávolságra élelmiszerboltok, gyógyszertárak, kisboltok orvosi központ és egész napos bárok/éttermek, ahol vendégeink exkluzív kedvezményeket élvezhetnek. 

Az utazást és a teljes ellátást az Erasmus+ finanszírozza! Jelentkezési határidő február 25, a szabad helyek függvényében.További információkért fordulj hozzánk az office@zoldnap.info címen vagy a 0766.611066 telefonszámon. 

Mindenképpen használd ki te is a lehetőséget és töltsd el a tavasz első napjait Görögország szépséges tájain 

Jelentkezz minél előbb, hogy Te is mehess!!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egyéb híreink

Video