GREEN SUN ASSOCIATION

  
  
  

Szavazás

Mit szoktatok tenni a kinőtt ruhákkal?
A kistesóm majd belenő!
22%
Kidobjuk szemétbe.
7%
Rászorulóknak adjuk
63%
Elvisszük cserebörzére!
7%
Összes szavazat: 532

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó van a webhelyen

2016-os évadnyitó biciklitúra a Nemere Útján

2016. május 22-én a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület évadnyitó biciklitúrát szervez a céhes városból a Nemere Útján. A megmozdulás alkalmával az alábbi településeket érintik: Kézdivásárhely - Kézdiszentlélek - Kiskászon - Kézdikővár - Torja - Futásfalva - Ikafalva - Csernáton - Kézdivásárhely. Találkozó reggel 9 órakor a Sinkovits stadiontól indul, hazatérés a délutáni órákban.

Szükséges felszerelés: az időjárásnak megfelelő öltözet, élelem és pénz igény szerint, és természetesen a jó állapotban lévő kerékpár. A túra folyamán kulturális - természeti látványosságok megtekintésére is sor fog kerülni. Minden érdeklődőt szeretettel várnak, a 14 éven aluli gyermekek csak írásos szülői engedéllyel jöhetnek az 50 km hosszú kerékpártúrára. (ezzel kapcsolatos formanyomtatvány a szervezőktől igényelhető).

Érdeklődni, jelentkezni Ráduly Attilánál (0766.611066) lehet. Rossz idő (eső) esetén a túra elmarad, és egy későbbi időpontban kerül megrendezésre, melynek időpontjáról a zöldek tájékoztatást nyújtanak.

Plakátterv: Derzsi Katalin

Olvasd online!

 

 

 

 

 

 

Látogatók száma: